«Παίξτε λίγο με ψυχή»

Νίκος Αθανασίου
«Παίξτε λίγο με ψυχή»

bet365

Έντονα παράπονα του κόσμου προς τους παίκτες και τον Νίκο Νταμπίζα για την εικόνα του Παναθηναϊκού, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στην Λεωφόρο.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα στην Λεωφόρο, περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στην έξοδο των αποδυτηρίων, προκειμένου να εκφράσουν την απογοήτευσή τους στους παίκτες του «τριφυλλιού»…

Δέκα λεπτά μετά τις 18:00 από την πόρτα βγήκε ο Γιώργος Κουτρουμπής, προκειμένου να παραλάβει το βραβείο του MVP, με την ψηφοφορία όμως να ολοκληρώνεται πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και στην προκειμένη περίπτωση πριν το νικητήριο γκολ του ΟΦΗ.

Μόλις έγινε αντιληπτός από τους φίλους των «πράσινων», άρχισε να ακούει διάφορα για την εικόνα της ομάδας, χωρίς ωστόσο να αντιδράσει. Κάτι που βοήθησε στο να μην δημιουργηθεί ένταση…

Μάλιστα, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, προκειμένου να αποφύγουν ανάλογες… συναντήσεις έφυγαν από την κάτω πόρτα. Όχι όμως όλοι, καθώς περίπου στις 19:20 βγήκαν οι τελευταίοι οι οποίοι άκουσαν τον κόσμο να τους φωνάζει μεταξύ άλλων: «Παίξτε λίγο με ψυχή. Όσα βγάζετε εσείς σε ένα μήνα, εμείς τα βγάζουμε σε 5 χρόνια. Διαβάστε λίγο ιστορία για να δείτε τί παίκτες έχουν παίξει σε αυτό το γήπεδο», ενώ ένας φίλαθλος που προφανώς είχε έρθει από επαρχία, τους είπε: «Κάνουμε τόσα χιλιόμετρα για να έρθουμε και βλέπουμε αυτή την εικόνα. Ντροπή σας».

Από τα παράπονα δεν γλίτωσε ούτε ο Νίκος Νταμπίζας, από τον οποίο, σε ήρεμο τόνο, ζητήθηκε ο λόγος που η ομάδα δεν παρουσιάζει εικόνα ανάλογη με την περσινή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα