«Ροπαλιά» στον Άρη οι Αμπελόκηποι!

«Ροπαλιά» στον Άρη οι Αμπελόκηποι!

Gazzetta team
«Ροπαλιά» στον Άρη οι Αμπελόκηποι!

bet365

Άφησε βαθμούς στην Δυτική Θεσσαλονίκη ο Άρης στο 0-0 με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Οι «κίτρινοι» δεν δημιούργησαν ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς με τον Πολίτη.

Άρης και Ηρακλής Αμπελοκήπων μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Μακεδονικού. Μπορεί να μην σημειώθηκε κάποιο τέρμα όμως οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα στους φιλάθλους και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι «κίτρινοι» παραμένουν χωρίς νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι στο Πρωτάθλημα και πλέον καλούνται όλη στην ομάδα μετά την διακοπή που υπάρχει λόγω του Κυπέλλου να βρουν τα αίτια που ο Άρης παρουσιάζει δύο διαφορετικά πρόσωπα όταν βγαίνει εκτός Βικελίδης.

Το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά ήταν νευρικό με τις δύο ομάδες να ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και με μόλις μια καλή προσπάθεια σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο θέλησαν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Στο 28’ σέντρα ακριβείας του Πόι για τον Ατματσίδη, ο τελευταίος έπιασε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, όμως ο Ζιάκας απογειώθηκε και απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής Αμπελοκήπων βγήκε από την άμυνα του προκειμένου να δυσκολέψει τις προσπάθειες των παικτών του Άρη που ναι μεν είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος όμως ήταν ακίνδυνος επιθετικά
Στο 55΄ με ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Σαμπιασβίλι, ο Καρατζιοβαλής απέκρουσε δύσκολα στη γωνία του, και στη συνέχεια ο Λιόλιος απομάκρυνε σωτήρια τη σέντρα που έγινε εκ νέου από τον επιθετικό της ομάδας των Αμπελοκήπων.

Στο 72΄ Άρης στη δεύτερη του αξιόλογη φάση που δημιούργησε ο Πόι από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Η καλύτερη φάση του αγώνα δημιουργήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Η ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης σε μια αντεπίθεσή της έφτασα μια ανάσα στο γκολ με τον Πολίτη να σουτάρει σε κενή εστία άουτ.

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Ζιάκα, Βόσδου, Γιώγο, Κοτέντση, Κουρδάκη, Γιαξή, Παπαϊωάννου, Αλεξόπουλο (81’ Χιονίδης), Χαψά, Πολίτη, Σαμπιασβίλι.

Άρης: Καρατζιοβαλής, Λιόλιος (72’ Καπνίδης), Φερνάντες, Γκόλιας, Λιόνης, Σουνάς, Προβατίδης, Ρένια, Παπαδόπουλος, Πόι, Ατματσίδης

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα