Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ 2-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ 2-0

bet365

Εκμεταλλευόμενη τις στημένες φάσεις, η Ατλέτικο καθάρισε με 2-0 την Εσπανιόλ χωρίς να... ιδρώσει και στρέφει την προσοχή της στην Ευρώπη και τον αγώνα με την Μάλμε.

Στις νίκες επέστρεψε η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να έχουν εύκολο έργο κόντρα στην Εσπανιόλ, της οποίας και επικράτησαν με 2-0 στο «Βιθέντε Καλδερόν». Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, δε χρειάστηκε να ανεβάσει στροφές, έχοντας στο... πίσω μέρος του μυαλού της το Ευρωπαϊκό ματς με την Μάλμε.

Με «όπλο» τις στημένες φάσεις, οι Μαδριλένοι πήραν το τρίποντο με τέρματα των Τιάγκο (43') και Σουάρεθ (71') και παρέμειναν στο -5 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, αφήνοντας πίσω της την βαριά ήττα από την Βαλένθια.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Μογιά, Χουανφράν, Γκοντίν, Χ. Χιμένες, Ανσάλντι, Γκάμπι, Τιάγκο (53’ Σουάρεθ), Κόκε, Ραούλ Γκαρθία, Αρντά (59’ Γκριζμάν), Μάντζουκιτς (83’ Ροντρίγκες).

Εσπανιόλ: Κασίγια, Χάβι Λόπεθ, Κολότο, Άλβαρο Γκονθάλεθ, Φουέντες, Κάνιας, Σεβίγια, Λούκας Βάθκεθ, Βίκτορ Άλβαρεθ (63' Πάκο Μοντανιές), Σέρχιο Γκαρθία (56' Άλεξ), Καϊσέδο (63' Στουάνι).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα