Δύο γκολ μετά από ένα χρόνο ο Μήτρογλου

Δύο γκολ μετά από ένα χρόνο ο Μήτρογλου

Γιώργος Φραδελάκης
Δύο γκολ μετά από ένα χρόνο ο Μήτρογλου

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου έβαλε την "υπογραφή" του στο διπλό του Ολυμπιακού επί του Εργοτέλη, σημειώνοντας μετά από σχεδόν έναν χρόνο ξανά δύο γκολ με τα "ερυθρόλευκα".

Μαζί με τον Ρομπέρτο που έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις, ο "πιστολέρο" ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στην αγχωτική νίκη των Πειραιωτών στο Παγκρήτιο, σημειώνοντας δύο γκολ και το τελικό 3-2 μάλιστα έγινε από τον ίδιο στο 90ο λεπτό της συνάντησης.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά για τον "Μητρογκόλ" που βρίσκει δύο φορές δίχτυα με τη φανέλα του Ολυμπιακού έπειτα από 356 μέρες και το 5-1 επί του ΟΦΗ πέρυσι στις 27/10/13! Δύο γκολ πάντως ο Μήτρογλου είχε σημειώσει και λίγο αργότερα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, στη μεγάλη νίκη της Εθνικής επί της Ρουμανίας με 3-1 (15/11/13).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα