Χωρίς Κλάους με Ατρόμητο

Χωρίς Κλάους με Ατρόμητο

Gazzetta team
Χωρίς Κλάους με Ατρόμητο

bet365

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, παρότι σήμερα (18/10) αισθάνθηκε καλύτερα όμως αποφασίσθηκε να μείνει εκτός για να προφυλαχθεί.

Ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Στέφανου Αθανασιάδη για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο διεθνής επιθετικός σήμερα (18/10) αισθανόταν πολύ καλύτερα μετά τον τραυματισμό του στο ματς της Εθνικής με την Βόρειο Ιρλανδία, ωστόσο από τη στιγμή που εξακολουθούσε να νιώθει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο προτιμήθηκε να μείνει εκτός από το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο για να μην υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.
Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν στην Τούμπα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδι σε μικρό χώρο και οικογενειακό δίτερμα. Ο Γιώργος Τζαβέλλας συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας με ανεβασμένους ρυθμούς υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Γιάννη Κατσανίκα.
Μετά το τέλος της προπόνησης οι παίκτες δείπνησαν στον τέταρτο όροφο του γηπέδου της Τούμπας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Κυριακής όπου θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο ξεμούδιασμα και στη συνέχεια όσοι θα επιλεγούν να είναι στην αποστολή θα μεταβούν στο Μακεδονία Palace.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα