Μάντζιος: «Κακή και άδικη ήττα»

Νίκος Τσιώκος
Μάντζιος: «Κακή και άδικη ήττα»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος έκανε λόγο για κακή και άδικη ήττα του Πανθρακικού από τη Νίκη Βόλου, καθώς θεωρεί ότι η ομάδα του δεν κινδύνεψε σε καμία περίπτωση.

Ως κακή και άδικη χαρακτήρισε την ήττα του Πανθρακικού από τη Νίκη Βόλου ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των ακριτών πιστεύει πως η ομάδα του δεν κινδύνεψε, ενώ τόνισε πως δε χρειάζεται απογοήτευση.

«Είναι μια κακή ήττα για την ομάδα μου σήμερα, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι δίκαιη. Θεωρώ οτι η Νίκη μία φορά άρπαξε την ευκαιρία και προηγήθηκε με ένα σουτ. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πιέσαμε, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Αποτέλεσμα ήταν να φέρουμε μία ήττα. Είμαστε στο έκτο παιχνίδι και δεν χρειάζεται απογοήτευση. Ο Πανθρακικός έχει ποιότητα σαν ομάδα. Ήταν σίγουρα μία ήττα που δεν την περιμέναμε, αλλά δεν έχουμε παράπονα από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών μας», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε γιατί θεωρεί άδικη την ήττα των ακριτών. «Δεν θεωρώ ότι κινδύνεψε η ομάδα μου ποτέ στο παιχνίδι, δεν νομίζω οτι ο Πασχαλάκης έπιασε ποτέ την μπάλα, δεν θυμάμαι, αλλά η Νίκη κέρδισε. Γι' αυτό είπα ότι ήταν μια κακή ήττα για την ομάδα μου», απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα