Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ

Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τον Τζενάρο Γκατούζο να παίρνει μαζί του 19 παίκτες.

Με μία προπόνηση στο ΒΑΚ, ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (19/10 16:00). Με το πέρας αυτής, ο Τζενάρο Γκατούζο ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αναχώρησε αεροπορικώς για την Αθήνα. Ο Ιταλός τεχνικός πήρε μαζί του 19 παίκτες έχοντας άπαντες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Λόρια, Αρτόλα, Στάθης, Μονιάκης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Μειτέ, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Μεραμβιασβίλι, Σίσιτς, Πετρόπουλος, Περογαμβράκης, Φερούζ και Τζορτζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα