Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 1-1

Φώτης Καρακούσης
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 1-1

bet365

Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός τα έδωσαν όλα και δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά έμειναν στο 1-1. Μπαράλες και Μορένο τα γκολ, δοκάρι του Ρόλε στα τελευταία δευτερόλεπτα!

Μετά την διακοπή δεκαπέντε ημερών, Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός βρέθηκαν αντιμέτωποι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Και οι δύο ομάδες ήθελαν όπως είναι φυσικό τη νίκη και οι δύο τα έδωσαν όλα, πάλεψαν και με το παραπάνω, αλλά δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν. Και δεν το έκαναν γιατί έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με το τελικό 1-1 να φαντάζει δίκαιο, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις. Έτσι με τον βαθμό αυτό οι Αρκάδες έφτασαν τους 10 και πλέον κοιτάζουν τον αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ οι Αγρινιώτες τους 4, έχοντας σε έξι ματς, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Κακό θέαμα, αλλά δύο γκολ στο πρώτο

Όσον αφορά τον αγώνα, στο πρώτο μέρος το θέαμα παρότι δεν ήταν και το καλύτερο, σημειώθηκαν και τα δύο γκολ της αναμέτρησης. Αρχικά οι δύο ομάδες έδειξαν επηρεασμένες από την διακοπή και με δεδομένο το ότι το μυαλό των γηπεδούχων ήταν και λίγο στην Τότεναμ και το ότι οι φιλοξενούμενοι ήθελαν αρχικά να πάρουν τουλάχιστον έναν βαθμό, ο ρυθμός ήταν κακός.

Μετά το 20' άρχισαν οι δύο αντίπαλοι να ανεβαίνουν και στο 26' έγινε το 1-0 με τον Μπαράλες. Ο σέντερ φορ των γηπεδούχων πήδηξε πιο ψηλά στο φάουλ του Μάσα νίκησε τον Ράφαελ και άνοιξε το σκορ. Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε εννιά λεπτά πιο μετά (35'), με τον Μορένο μετά από εξαιρετική ασίστ του Μαρτίνες να κάνει το 1-1 και να φέρνει το ματς στα ίσια. Οι Αγρινιώτες θα μπορούσαν μάλιστα να προηγηθούν, αλλά στο 43' ο Βιγιαφάνες από εξαιρετική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Πάνω-κάτω η μπάλα, αλλά στα δίχτυα δεν έμπαινε

Το δεύτερο μέρος ήταν σαφώς καλύτερο από το πρώτο, με τον Αστέρα και τον Παναιτωλικό να τα δίνουν όλα για τη νίκη. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα στα δίχτυα με αποκορύφωμα τον... κεραυνό του Ρόλε στις καθυστερήσεις που τράνταξε το δοκάρι του Ράφαελ με το 1-1 να παραμένει και τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Man of the match: Σε ένα παιχνίδι που ήταν ισοδύναμο και στο οποίο και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, θα ήταν αδικία να μιλήσουμε για διακριθέντα.

Στο ύψος του: Το ίδιο ισχύει και για το στο ύψος του, αν και εκεί θα βάλουμε τους δύο σκόρερ, τον Μπαράλες και τον Μορένο που έστειλαν από μία φορά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Η γκάφα: Ναι μεν ο Μπαράλες σηκώθηκε πολύ καλά και κέρδισε τους αντιπάλους του, ωστόσο στην φάση αυτή θα μπορούσε η άμυνα των φιλοξενούμενων να αντιδράσει καλύτερα.

Το στραγάλι: Χωρίς κανένα πρόβλημα ο Κύζας, ενώ εξαιρετική ήταν και η πρώτη βοηθός Χρυσούλα Κουρομπύλια,η οποία δύο φορές ακύρωσε γκολ ως οφσάιντ (ένα για κάθε ομάδα) και στα δύο είχε απόλυτο δίκιο.

Το ταμείο του Gazzetta: Μερικές φορές δεν φτάνει η προσπάθεια. Πρέπει και η μπάλα να θέλει να μπει στα δίχτυα και σήμερα στην Τρίπολη δεν ήθελε και τόσο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το 1-1 αφήνει ικανοποιημένους, αλλά και στεναχωρημένους και τους δύο, με τον Αστέρα να μένει πίσω και τον Παναιτωλικό να ψάχνει πλέον αλλού για την πρώτη του νίκη.

Συνθέσεις ομάδων

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοζίτσκι, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ουσέρο, Μουνάφο (87' Μούκαμ), Γιαννιώτας (72' Πάρα), Ρόλε, Μάσα, Μπαράλες (80' Μπακασέτας).

Παναιτωλικός (Χάβος): Ραφαέλ, Μπεχερανο, Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης (87' Κουτρουμάνος), Κόρμπος (75' Καλογέρης), Βιγιαφάνες (76' Κάπελ), Μαρτίνες, Μορένο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα