Πρώτα Εργοτέλης μετά Γιούβε

Gazzetta team
Πρώτα Εργοτέλης μετά Γιούβε

bet365

Στην Κρήτη δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Εργοτέλη πριν από την σπουδαία αναμέτρηση της Τετάρτης με την Γιουβέντους για το Champions League.

Επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα έπειτα από τρεις εβδομάδες λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, αλλά και του θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού που είχε ως συνέπεια την αναβολή της 6ης αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής ανοίγει σήμερα, με την αναμέτρηση της Νίκης απέναντι στον Πανθρακικό στον Βόλο (16:00). Λίγο αργότερα (18:15), ο Αστέρας Τρίπολης, υποδέχεται τον Παναιτωλικό, πέντε μέρες πριν φορέσει το ευρωπαϊκό του κοστούμι για το ματς του Europe League, με την Τότεναμ στην Αγγλία.

Τέλος στις 20:30 το πρόγραμμα κλείνει με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας με αρκετές απουσίες θα ψάξουν την πρώτη τους φετινή εκτός έδρας νίκη, προκειμένου να πάνε με την ψυχολογία στα ύψη, στον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην Γιουβέντους στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

16:00 Νίκη Βόλου-Πανθρακικός
18:15 Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός
20:30 Εργοτέλης-Ολυμπιακός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα