Το... φρούριο της Λεωφόρου

Το... φρούριο της Λεωφόρου

Gazzetta team
Το... φρούριο της Λεωφόρου

bet365

Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για το τρίποντο απέναντι στην ΟΦΗ και θέλει να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές επιδόσεις του στη Λεωφόρο, όπου μετράει 10 νίκες και μία ισοπαλία στα 11 τελευταία που έδωσε!

Μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές, οι “πράσινοι” έχουν ήδη “πετάξει” πέντε βαθμούς και η νίκη απέναντι στους Κρητικούς την Κυριακή στη Λεωφόρο είναι κάτι παραπάνω απαραίτητη. Αν και πέρυσι είχε αρκετές απώλειες το Τριφύλλι κατά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό του (4 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες στα 8 πρώτα!), πλέον “τρέχει” ένα εξαιρετικό σερί, με δέκα νίκες στα έντεκα τελευταία ματς που έχει δώσει για τη Σούπερ Λιγκ, παραμένοντας αήττητο.

Μάλιστα σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν δέχτηκε πάνω από ένα γκολ η ομάδα του Αναστασίου, έχοντας συνολικά τέρματα 23-7, ενώ νίκησε και στα δύο φετινά, απέναντι σε Πανιώνιο και Νίκη Βόλου αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια από το σερί του Παναθηναϊκού:

2013-14:

ΠΑΟ-Ξάνθη 2-1
ΠΑΟ-Πανιώνιος 1-0
ΠΑΟ-Πλατανιάς 1-0
ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1
ΠΑΟ-Εργοτέλης 1-1
ΠΑΟ-Άρης 4-1
ΠΑΟ-Απόλλων 3-1
ΠΑΟ-Καλλονή 3-0
ΠΑΟ-Λεβαδειακός 3-1

2014-15

ΠΑΟ-Πανιώνιος 2-1
ΠΑΟ-Νίκη Βόλου 1-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα