Αγωνία για τρεις στον ΠΑΣ Γιάννινα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Με τους Ίλιτς, Μανιά και Κοροβέση να μην προπονούνται κανονικά ο καθένας για τον δικό του λόγο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Πανιώνιο την Δευτέρα.
Τρία σημαντικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Πετράκης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Ο τεχνικός του ΠΑΣ, είδε τον Ίλιτς να συνεχίζει την θεραπεία του και την Παρασκευή, όπως και τους Μανιά και Κοροβέση να γυμνάζονται ατομικά, με τον πρώτο να μένει εκτός για προληπτικούς λόγους.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην τακτική στη προπόνηση της Παρασκευής.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
