Τοχίρ: «Ηρθε η ώρα μας»!

Τοχίρ: «Ηρθε η ώρα μας»!

Τοχίρ: «Ηρθε η ώρα μας»!

bet365

Με ενθουσιασμό ενόψει του αγώνα με τη Νάπολι, ο Ερικ Τοχίρ ζήτησε από τους τιφόζι της Ιντερ να κατακλύσουν το «Τζουζέπε Μεάτσα».

Οι δύο βαριές ήττες από Κάλιαρι (1-4) και Φιορεντίνα (0-3), η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και το γεγονός ότι είναι ήδη στο -10 από την κορυφή, μετά από έξι αγωνιστικές, έχει φέρει την απογοήτευση στον κόσμο. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για το αφεντικό των Νερατζούρι, που έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στους οπαδούς.

«Θα είναι ένα σπουδαίο ματς με τη Νάπολι. Θα υπάρχουν πολλοί οπαδοί στις εξέδρες και μαζί θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα είναι δύσκολος αγώνας αλλά είμαστε η Ιντερ και ήρθε η ώρα μας! Είναι μια ευκαιρία, μαζί με τους οπαδούς μας, να εκφράσουμε τον ενθουσιασμό που χρειάζεται για να χτιστεί μια σπουδαία ομάδα, ειδικά μια νεανική όπως η δική μας. Η Ιντερ είναι κομμάτι μου, είναι κομμάτι όλων μας. Θα είμαι ο πρώτος που θα φωνάξει για την ομάδα ως οπαδός την Κυριακή. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και να υποστηρίξουμε την Ιντερ, πρέπει να είμαστε ο 12ος παίκτης και να κάνουμε τη διαφορά. Δεν υπάρχει άλλο γήπεδο στον κόσμο όπως το δικό μας, όπου η ατμόσφαιρα μπορεί να λυγίσει τον αντίπαλο. Ο προπονητής και η ομάδα σάς περιμένουν όλους στο γήπεδο την Κυριακή. Forza Inter», ανέφερε το μήνυμα του Ινδονήσιου.

 

SERIE A Τελευταία Νέα