Ραντεβού Κυπέλλου για Ρεάλ-Μπάρτσελονα

Γιώργος Καραμάνος
Ραντεβού Κυπέλλου για Ρεάλ-Μπάρτσελονα

bet365

Η Ρεάλ θα κοντραριστεί την άνοιξη με τη Μπαρτσελόνα στους «8» του Κόπα ντελ Ρέι αν και θα πρέπει πρώτα να περάσει από την Ατλέτικο στη φάση των «16».

Πρώιμα ντέρμπι και πολύ δύσκολος δρόμος για τη Ρεάλ ήταν τα αποτελέσματα της κλήρωσης του Κυπέλλου Ισπανίας. Ενόψει της φάσης των «32» καθορίστηκε και όλο το πρόγραμμα έως και τον τελικό. Κάπως έτσι η Ρεάλ που αρχικά θα αντιμετωπίσει την άσημη Κορνεγιά, θα βρει στους «16» την Ατλέτικο (παίζει πρώτα με την Οσπιταλέτ).

Οποια από τις δύο μεγάλες της Μαδρίτης περάσει, θα κοντραριστεί την άνοιξη στα προημιτελικά με τη Μπαρτσελόνα (πρώτα έχει την Ουέσκα). Κατά συνέπεια αποκλείεται να υπάρξει στην Ισπανία σπουδαίος τελικός. Εκεί, στο τέλος της διαδρομής, είναι πολύ πιθανό να φτάσει κάποια εκ των Σεβίλη, Βαλένθια (λογικά θα παίξουν μεταξύ τους στους «8»), ενώ κάποιον μεγάλο αντίπαλο δεν θα αντιμετωπίσει (εάν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά) και η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα