Στην... έξοδο ο Λίλα

Στην... έξοδο ο Λίλα

Gazzetta team
Στην... έξοδο ο Λίλα

bet365

Σε... συναινετικό διαζύγιο φαίνεται πως οδηγούνται ΠΑΣ και Λίλα, εξέλιξη που βολεύει και τις δύο πλευρές.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Άντι Λίλα, με το επεισόδιο στον αγώνα της Αλβανίας με την Σερβία, να αποτελεί μόνο μία αφορμή. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», ο αμυντικός μέσος του «Άγιαξ της Ηπείρου» θέλει πολύ καιρό να φύγει, κάτι που φάνηκε και το καλοκαίρι, στο... σίριαλ της ανανέωσής του. Μάλιστα, το κλίμα έγινε πιο βαρύ, όταν είδε πως οι οικονομικοί όροι του νέου του συμβολαίου δεν τηρούνται στο ακέραιο.

Από την άλλη, πολλά παράπονα έχει και η ομάδα από τον παίκτη, αφού η εικόνα που παρουσίαζε στο γήπεδο ήταν κακή και πάνω από όλα, έδειχνε πλήρη αδιαφορία. Το... ξενέρωμα του Αλβανού ήταν φανερό και είχε αντίκτυπο και στην απόδοσή του, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Έτσι, σε συνδυασμό και με την έντονη ενόχληση που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΣ, μετά τα τελευταία συμβάντα, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει ένα... βολικό διαζύγιο, που θα κάνει καλό σε όλες τις πλευρές και θα φέρει την απαιτούμενη ηρεμία, στο γήπεδο, την εξέδρα, αλλά και στον ίδιο τον παίκτη, που δε περνάει και τις καλύτερες μέρες του.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα