Βασιλείου: «Να κάνω restart»

Gazzetta team
Βασιλείου: «Να κάνω restart»

bet365

Ο Στέλιος Βασιλείου θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να κάνει δυναμικό come-back μέσω του Παναιτωλικού. Ο 23χρονος επιθετικός μίλησε και για τις φήμες για τις μεγάλες ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Sportday:

Γιατί Παναιτωλικός κι όχι κάπου αλλού;

«Είναι ένα club που σε κάθε τι εκπέμπει υγεία. Από τη στελέχωσή του, μέχρι τις εγκαταστάσεις, τις παροχές και την προοπτική. Ύστερα από αρκετά προβλήματα ήταν το καλύτερο για μένα προκειμένου να κάνω ένα restart σε όλα».

Νωρίτερα στο καλοκαίρι είχε γίνει κουβέντα για μετακόμισή σου στο εξωτερικό ύστερα από το δοκιμαστικό σου στην Τσβόλε.

«Ναι, δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι με το εξωτερικό, αλλά τώρα μάλλον το timing δεν ήταν το κατάλληλο για να προχωρήσει. Πρόπερσι είχα έντεκα γκολ, πέρυσι όμως λόγω του θέματος με το συμβόλαιό μου, έπαιξα ελάχιστα και καθόλου από τον Ιανουάριο και μετά. Δεν ήταν συνεπώς η κατάλληλη στιγμή να επιδιώξω τη μεταγραφή στο εξωτερικό».

Ναι, αλλά δεν ήταν η μόνη προοπτική. Κατά καιρούς, την τελευταία διετία, όλοι οι μεγάλοι (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός) μπήκαν στο κατόπι σου.

«Αλήθεια είναι. Με όλες τις ομάδες κατά καιρούς είχα επαφές, απ’ όλες δέχτηκα προσεγγίσεις. Για διάφορους λόγους την κάθε φορά, τα πάντα έμειναν στα λόγια».

Αλήθεια, τι έγινε με το περιβόητο θέμα του συμβολαίου σου και όλη τη διαμάχη που δημιουργήθηκε με τον Λεβαδειακό;

«Δεν έχει σημασία πλέον. Ανήκει στο παρελθόν και δεν υπάρχει λόγος να το συζητάω ούτε να το σκέφτομαι. Ο,τι έγινε, έγινε. Το βλέμμα μου τώρα είναι στο τώρα, στον Παναιτωλικό και στη συνέχεια της καριέρας μου».

Κι αυτή προβλέπει άμεσα να… ;

«Να είμαι γερός, να είμαι υγιής προκειμένου να επιστρέψω όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην κατάσταση που ήμουν, ρεφάροντας για τον χαμένο χρόνο, να δικαιώσω τους ανθρώπους που μ’ εμπιστεύτηκαν στον Παναιτωλικό, να βοηθήσω την ομάδα μου και μέσω αυτής να βοηθηθώ κι εγώ».

Μέχρι στιγμής όμως το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν είναι καλό για τον Παναιτωλικό.

«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, πλέον όμως αυτό στρώνει κι είμαι σίγουρος πως μέσα σε τόσο καλό κλίμα και με τόση σωστή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, θα βρούμε σιγά τα πατήματα και τον ρυθμό μας».

Καλοκαίρι του 2012 και στον Λεβαδειακό φτάνει πρόταση από αγγλική ομάδα, χωρίς να δημοσιοποιείται η ταυτότητά της, παρά μόνο η άρνηση εκ μέρους της διοίκησης των «πρασίνων». «Βήμα βήμα, σιγά σιγά. Για όσους έχουμε θητεύσει στις μικρές Εθνικές, η Ανδρών παραμένει πάντα όνειρο. Παρακολουθώ φυσικά τα παιδιά (σ.σ.: με τον Καρέλη… κολλητοί), αλλά αυτό που πρωτεύει για μένα είναι να φτάσω και να ξεπεράσω φυσικά το επίπεδο στο οποίο βρισκόμουν πριν τις περιπέτειες στον Λεβαδειακό. Μετά, όλοι μας, ξέρουμε πως αν είσαι καλός, αν παίζεις καλά, θ’ ανταμειφθείς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα