Σενάρια για Γκάντζεφ στον ΠΑΟΚ

Σενάρια για Γκάντζεφ στον ΠΑΟΚ

Θοδωρής Βασίλης
Σενάρια για Γκάντζεφ στον ΠΑΟΚ

bet365

Μπορεί να διανύουμε το μήνα Οκτώβριο, αλλά στον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν ήδη τα μεταγραφικά σενάρια. Δημοσιεύματα στην Πολωνία αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος του Βορρά εξετάζει την περίπτωση του Βούλγαρου μέσου Βλάντιμιρ Γκάντζεφ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα przegladsportowy.pl εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ και της Λεχ Πόζναν παρακολούθησαν τον αγώνα της Βουλγαρίας με την Κροατία έχοντας τα βλέμματα τους πάνω στον Βλάντιμιρ Γκάντζεφ της Λέφσκι Σόφιας.

Ο 27χρονος μέσος είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό έχοντας περάσει από τον Παναθηναϊκό για 1,5 χρόνο, αλλά και από τον Λεβαδειακό καθώς και από τον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του δεν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον αυτό και όλα δείχνουν ότι πρόκειται περισσότερο για φήμες μάνατζερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα