«Όχι» στον... χρυσό της Μονακό ο Βενγκέρ

Γιώργος Φραδελάκης
«Όχι» στον... χρυσό της Μονακό ο Βενγκέρ

bet365

«Χρυσό» συμβόλαιο προσέφερε το καλοκαίρι στον Αρσέν Βενγκέρ η Μονακό, εκείνος όμως προτίμησε να ανανεώσει με την Άρσεναλ.

Πιστός στους «κανονιέρηδες» έμεινε το περασμένο καλοκαίρι ο Αλσατός τεχνικός, που μετά και την αποχώρηση του Φέργκιουσον, είναι ο μακροβιότερος προπονητής στην Premier League. Ο Βενγκέρ υπέγραψε για τρία ακόμα χρόνια με την Άρσεναλ, παρ' ό,τι δέχτηκε μία άκρως δελεαστική πρόταση από τη Μονακό, όπου και είχε «φτιάξει» το όνομά του στην προπονητική, κατά την επταετία 1987-1994.

Συγκεκριμένα οι Μονεγάσκοι εμφανίζονται να του προσέφεραν περί τα 12,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο «καθαρά», παρ' όλα αυτά ο Βενγκέρ δεν... συγκινήθηκε και προτίμησε την παραμονή του στο Λονδίνο, έναντι σχεδόν 30 εκατ. ευρώ για μία τριετία.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα