Δύσκολα με Κέρκυρα ο Καμαρά

Νίκος Τσιώκος
Δύσκολα με Κέρκυρα ο Καμαρά

bet365

Δύσκολα θα είναι στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα ο Ανρί Καμαρά.

Ούτε στο προσεχές παιχνίδι με την Κέρκυρα στη Μυτιλήνη θα έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Ματζουράκης, όπως όλα δείχνουν τον Ανρί Καμαρά. Ο Σενεγαλέζος φορ έχασε το φιλικό με την Ακίσασπορ, ενώ δύσκολα θα είναι και στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Φαίακες, αφού πιθανότατα δε θα είναι έτοιμος.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός της ΑΕΛΚ κρατάει από το φιλικό με την τουρκική ομάδα το γεγονός ότι διατήρησε τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Κάτι που κατά την αναβολή της 6ης αγωνιστικής έπραξε με διπλές προπόνησεις.

Άλλωστε, αυτός ήταν και ο στόχος του, όπως είπε και μετά το ματς του περασμένου Σαββάτου (11/10), με δεδομένο ότι υπήρξε... νεκρό διάστημα για τρεις εβδομάδες στις επίσημες υποχρεώσεις. Τέλος, η σημερινή ημέρα περιελάμβανε ξεκούραση, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Πέμπτης (16/10).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα