«Είμαστε όλοι με τον Ματσάρι»

«Είμαστε όλοι με τον Ματσάρι»

«Είμαστε όλοι με τον Ματσάρι»

bet365

Την απόλυτη στήριξη της διοίκησης της Ιντερ στον Βάλτερ Ματσάρι εξέφρασε ο Πιέρο Αουζίλιο, κάνοντας λόγο για ένα μακροπρόσθεμο πλάνο που θα αποδώσει.

Οι Νερατζούρι άρχισαν την φετινή σεζόν με στόχο την έξοδο στο Champions League αλλά οι συνεχόμενες βαριές ήττες από Κάλιαρι και Φιορεντίνα επανέφεραν τον προβληματισμό. Οι τιφόζι δεν βλέπουν κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, οι αποδοκιμασίες είναι έντονες σε κάθε ματς για τον προπονητή αλλά οι διοικούντες, όπως είπε ο Αουζίλιο σε συνέντευξη του στην Tuttosport, δεν αλλάζουν γνώμη.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι σε βάθος χρόνου η δουλειά του προπονητή θα αποδώσει. Η καριέρα του Ματσάρι μιλάει από μόνη της. Πάντα πέτυχε τους στόχους που είχε, όπως έγινε και στην περσινή σεζόν με την Ιντερ. Αυτό μας δίνει εμπιστοσύνη ότι αργά ή γρήγορα η σκληρή δουλειά του προπονητή θα αποφέρει καρπούς. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, όπως κάνεις σε κάθε δουλειά όταν πιστεύεις στο πλάνο που υπάρχει», είπε ο αθλητικός διευθυντής της Ιντερ και συμπλήρωσε: ««Αποδοκιμασίες υπήρξαν ακόμη και για τους Μαντσίνι και Μουρίνιο. Είμαι 17 χρόνια στην Ιντερ, τα έχω δει όλα. Ετσι είναι η ιταλική κουλτούρα και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε εμείς. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σκέφτεται διαφορετικά. Αν χάνεις, πάντως, με 4-1 από την Κάλιαρι, θα είναι έκπληξη αν δεν υπάρξουν αποδοκιμασίες. Ο Ματσάρι δεν είναι μόνος του. Είμαστε όλοι μαζί του. Στην Ιταλία όταν κάτι πάει στραβά πρέπει πάντα να βρεθεί ένας αποδιοπομπαίος τράγος. Σήμερα επιτίθενται όλοι στον Ματσάρι αλλά στο παρελθόν έχει συμβεί και σε άλλους. Το να στραβώσουν δύο ματς είναι πολύ λίγο, είναι ελάχιστο μπροστά στο μακροπρόθεσμο πλάνο που έχουμε».

Στη συνέντευξή του, ο Αουζίλιο αναφέρθηκε και στις σχέσεις της Ιντερ με την Γιουβέντους, ειδικά μετά από όσα έγιναν τον περασμένο Ιανουάριο με την υπόθεση ανταλλαγής των Φρέντι Γκουαρίν-Μίρκο Βούτσινιτς.

««Θέλω να κάνω ξεκάθαρο κάτι. Η σχέση μας με την Γιουβέντους, με τον Μαρότα και τον Παράτιτσι δηλαδή, είναι σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης. Από εκεί και πέρα, όμως, αν μπορούσα να αποκτήσω έναν παίκτη ή να πουλήσω κάποιον σε άλλη ομάδα, θα το προτιμούσα. Σίγουρα δεν θα έκανα καμία ανταλλαγή με τη Γιουβέντους αυτή την στιγμή. ΟΚ, ξέρω πόσο καλοί είναι οι παίκτες της Γιούβε αλλά μιλάω για ανταλλαγή παικτών. Στο κάτω-κάτω, υπάρχουν τόσες ομάδες στην Ευρώπη, θα μπορούσα να κάνω δουλειές με κάποια από αυτές».

 

SERIE A Τελευταία Νέα