Τζαλακώστας: «Μας έδιωξαν δίχως να μας ακούσουν»!

Δημήτρης Τομαράς
Τζαλακώστας: «Μας έδιωξαν δίχως να μας ακούσουν»!

bet365

Ο Βασίλης Τζαλακώστας μιλάει στο Gazzetta.gr μετά τις επαφές που είχε με την ΕΠΟ την Τρίτη, αποκαλύπτοντας το μεγάλο του παράπονο. Παραδίδεται την προσεχή Δευτέρα η πλήρης έκθεσή του.

O μέχρι πρότινος ομοσπονδιακός προπονητής βγάζει την... πικρία του και την στεναχώρια του ως προς την αντιμετώπιση που είχε μετά τα περιστατικά στην Εθνική Νέων. «Μας έδιωξαν δίχως να μας ακούσουν! Η Ομοσπονδία πήρε την απόφαση να μας απολύσει χωρίς να μας επιτρέψει να μιλήσουμε για όσα έγιναν. Δεν υπήρχε καμία παραίτηση. Αυτό είναι και το παράπονό μου. Η αντιμετώπιση που είχα.

Η ουσία είναι πως δεν είχαμε την κάλυψη που έπρεπε και που θέλαμε και ως προς τα περισταστικά και για την συνέχεια», υπογράμμισε σχετικά στο Gazzetta.gr ο Βασίλης Τζαλακώστας για να συνεχίσει: «Τα περιστατικά είναι πάνω κάτω όπως έχουν γραφτεί. Στο πρώτο έκανα αυτό που έπρεπε. Άφησα τους δύο παίκτες που υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα εκτός. Τους απέκλεισα από τον αγώνα και κανονικά θα έπρεπε να είχαν γυρίσει και πίσω στην Αθήνα.

Για το δεύτερο συμβάν όμως εγώ ενημερώθηκα μετά το τέλος της δεύτερης αναμέτρησης». Σε ερώτηση για το ποιός ήταν ο λόγος που δεν είχε εικόνα του τι είχε συμβεί ο ίδιος απαντά: «Μίλησα με τους υπεύθυνους της αποστολής. Εκείνοι μου μετέφεραν πως ήξεραν ποιός έκανε την ζημιά και ότι ήταν δικό τους θέμα για να το λύσουν. Είναι όμως δυνατόν να μην καλύπτεται ο προπονητής; Να ρωτάει ποιός έκανε την ζημιά και να μην παίρνει απάντηση από τους αρμόδιους της αποστολής;».

Ακόμα ο Τζαλακώστας υποστηρίζει για τα περιστατικά: «Φανταστείτε λοιπόν το τι θα συζητούσαν οι παίκτες μετά το δεύτερο συμβάν. Πως ο προπονητής μπορεί να μην έχει ψυχή και αποφασιστικότητα και άλλα τέτοια. Όμως η αλήθεια είναι πως εγώ έμαθα το τι ακριβώς συνέβη και ποιός ήταν ο υπαίτιος μετά το τέλος της αναμέτρησης. Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές όμως όλο αυτό δεν το είδαν με καλό μάτι».

Ο Τζαλακώστας είχε την Τετάρτη επαφή με ανθρώπους της ΕΠΟ και ενώ την Δευτέρα θα δώσει την πλήρη έκθεσή του. Όπως μας ξεκαθάρισε ο ίδιος δεν θέλει να στείλει απλώς την έκθεση. Θέλει να την παραδώσει ο ίδιος στους παράγοντες της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και να πει όλα όσα θέλει και όσα πρέπει από την πλευρά του. Έτσι θα έχει και καθαρή την συνείδησή του σχετικά με τα όσα συνέβησαν, έχοντας μεταφέρει στην ΕΠΟ όλα όσα θεωρεί ο ίδιος που χρίζουν αναφοράς και ανάλυσης.

 

Τελευταία Νέα