Η σύσκεψη για τα μέτρα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Η σύσκεψη για τα μέτρα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

bet365

Πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Καραϊσκάκη η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν αυξημένη προστασία για τον Γιάννη Αλαφούζο.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο εκπρόσωπος ασφαλείας, Στρατηγός Απόστολος Κασκάνης και ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων, Σπύρος Βλάχος. Ο Παναθηναϊκός παρέδωσε μια επιστολή προς τον Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, με την οποία ζήτησε να ισχύσουν σε γενικές γραμμές τα ίδια ακριβώς μέτρα με το περσινό ματς στο ίδιο γήπεδο.

Επιπροσθέτως, τονίστηκε από την πλευρά των Πράσινων: «να υπάρχει αυξημένη αστυνομική προστασία στον πρόεδρο, Ιωάννη Αλαφούζο, κατά τις κινήσεις του λόγω των πρόσφατων διαδηλώσεων φιλάθλων του Ολυμπιακού εναντίον του στον τηλεοπτικό σταθμό ιδιοκτησίας του και σχετικών ανακοινώσεων συνδέσμων του Ολυμπιακού».

Σε γενικές γραμμές το κλίμα ήταν καλό, έλειψαν οι εντάσεις και θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν από τις πιο ήρεμες συσκέψεις ντέρμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα