Ρανιέρι: «Η ευθύνη είναι δική μου»

Ρανιέρι: «Η ευθύνη είναι δική μου»

Gazzetta team
Ρανιέρι: «Η ευθύνη είναι δική μου»

bet365

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ανέλαβε την ευθύνη για την νέα αποτυχία της Εθνικής ενώ τόνισε πως η γαλανόλευκη πρέπει να αντιδράσει εδώ και τώρα για να μην χάσει την πρόκριση για το Euro 2016!

Εμφανώς προβληματισμένος και έχοντας αφήσει στην άκρη την σιγουριά για πρόκριση των προηγούμενων εβδομάδων, ο Κλαούντιο Ρανιέρι είπε αρχικά στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ:

«Με κλειστούς αντιπάλους πρέπει να έχεις παίκτες να παίζουν καλά ομαδικά. Επίσης παίκτες καλούς στο ένας εναντίον ενός, μόνο ο Τοροσίδης προσπάθησε και σήμερα να το κάνει αυτό. Θέλαμε να σπάσουμε την άμυνα και για αυτό αλλάξαμε το σύστημα. Έβαλα μαζί Αθανασιάδη και Μήτρογλου αλλά δεν φτάσαμε στο επίπεδο που εγώ ήθελα. Οι μέσοι μας δεν έκαναν την προσπάθεια που έπρεπε. Επίσης δεχθήκαμε και δύο χαζά τέρματα».

Στην συνέχεια υπογράμμισε: «Τώρα πρέπει να βρω την λύση. Μίλησα με τους παίκτες και είπα ότι και σε εσάς. Ότι δεν παίξαμε ομαδικά καλά αλλά μόνο ατομικά. Πιστεύω πως η ευθύνη είναι του προπονητή. Μόλις θα καταφέρω θα είμαι πολύ καλά. Από κει και πέρα, πρέπει να παλέψουμε για να προκριθούμε. Τίποτα δεν έχει χαθεί. Πρέπει να αντιδράσουμε τώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα