Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Γιουβέντους!

Δημήτρης Τομαράς
Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Γιουβέντους!

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε επίσημα πως τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Γιουβέντους εξαντλήθηκαν στην μόλις δεύτερη ημέρα διάθεσής τους!

Την Δευτέρα κυκλοφόρησαν μέσω internet, την Τρίτη κυκλοφόρησαν στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη και το απόγευμα της Τρίτης εξαντλήθηκαν! Ο λόγος για τα... μαγικά χαρτάκια του αγώνα του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που αναφέρει ότι εξαντλήθηκαν επισημαίνει τα εξής: «Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας μας ενόψει της τρίτης αγωνιστικής του UEFA Champions League. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τη Γιουβέντους εξαντλήθηκαν. Σε περίπτωση επιστροφής εισιτήριων από τη φιλοξενούμενη ομάδα ή την UEFA, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ενημερώσει με νέα ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσής τους». Είναι αξιοσημείωτο πως αυτό συνέβη στην δεύτερη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων και στην πρώτη που βγήκαν στα εκδοτήρια! Έτσι και αλλιώς το sold out με την Γιουβέντους ήταν αναμενόμενο πριν καν αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων. Παράλληλα, μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα