Μοίρασε επτά η Αργεντινή (vid)

Μοίρασε επτά η Αργεντινή (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μοίρασε επτά η Αργεντινή (vid)

bet365

Ο Μέσι έβαλε δύο γκολ, κέρασε ένα, υπέγραψε στη φανέλα ενός εισβολέα και ολοκλήρωσε τον περίπατο (7-0) της Αλμπισελέστε επί της μεικτής του Χονγκ Κονγκ.

Η μίνι περιοδεία στην Ασία που περιλάμβανε και το ματς με τη Βραζιλία για τα 100 χρόνια στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ολοκληρώθηκε με το φιλικό κόντρα στη μεικτή του Χονγκ Κονγκ. Φυσικά η Αργεντινή δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαλύσει τους αντιπάλους της, φτάνοντας στο ρελαντί στο ευρύ 7-0.

Η Αλμπισελέστε ξεκίνησε το μέτρημα με τον Μπανέγα (19'), με τον Ασιάτη τερματοφύλακα γενικά να χαρίζει γκολ. Η συνέχεια ήρθε με τους Ιγουαΐν (42' 54'), Γκαϊτάν (44', 72') να προσθέτουν από δύο. Στο 60' μπήκε στον αγώνα και ο Μέσι που έβαλε επίσης δύο (66', 84'), ενώ ήταν εκείνος που σέρβιρε στον Γκαϊτάν το δεύτερο του.

Κάποια στιγμή στο γήπεδο εισέβαλε ένα φίλαθλος με τη φανέλα της Αργεντινής και έτρεξε προς τον Μέσι. Εκείνος χαλαρός δεν είχε πρόβλημα να υπογράψει στη μπλούζα του.

* Το 2010 ο Τάτα Μαρτίνο ως εκλέκτορας της Παραγουάης επίσης είχε νικήσει το Χονγκ Κονγκ 7-0 και τότε όπως και ΄τωρα ήταν 3-0 στο ημίχρονο!


 

Τελευταία Νέα