Σκέψεις για Μούτου στην Φιορεντίνα!

Θοδωρής Βασίλης
Σκέψεις για Μούτου στην Φιορεντίνα!

bet365

Την περίπτωση επιστροφής του Άντριαν Μούτου εξετάζουν στην Φιορεντίνα! Ο Ρουμάνος αστέρας έγραψε την δική του ιστορία με τους «βιόλα» μετρώντας 54 γκολ σε 112 συμμετοχές στα πέντε χρόνια παραμονής του.

Τα επιθετικά προβλήματα που αντιμετωπίζει την φετινή σεζόν η Φιορεντίνα είναι αρκετά. Τόσο ο Τζιουζέπε Ρόσο όσο και ο Μάριο Γκόμες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών με τον πρώτο να είναι εκτός μέχρι το τέλος του 2014, ενώ ο δεύτερος είναι ευπαθής σε τραυματισμούς και αναμένεται να γυρίσει στο τέλος Οκτωβρίου.

Με το βασικό επιθετικό δίδυμο εκτός ο σύλλογος της Φλωρεντίας ψάχνει για έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του τους νεαρούς Μπαμπακάρ και Μπερναρντέσκι.

Ο ποδοσφαιριστής αυτός έχει βρεθεί και δεν είναι άλλος από έναν παλιό γνώριμο, τον Άντριαν Μούτου. Ο Ρουμάνος επιθετικός έχει γράψει την δική του ιστορία με τους «βιόλα» έχοντας συνδέσει το όνομά του με την αναγέννηση της ομάδας από το 2006 έως το 2011.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport η μεταγραφή του στην Ινδία δεν προχώρησε και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Πετρολούλ ο Μούτου θέλει να επιστρέψει στην Φλωρεντία, ενώ και η Φιορεντίνα βλέπει με θετικό μάτι μία πιθανή του απόκτηση αφού ο Μούτου θα μπορούσε να δώσει ανάσες με την εμπειρία του και την κλάση του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα