Αναστασίου: «Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα»

Αναστασίου: «Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα»

Gazzetta team
Αναστασίου: «Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα»

bet365

Ομιλία με τους παίκτες του είχε την Δευτέρα (13/10) ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους στο φιλικό με την Μπασάκσεχιρ και τους ζήτησε να είναι προσεκτικοί εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έμεινε στην απόδοση των παικτών του απέναντι στην τουρκική ομάδα και τους ζήτησε την προσοχή τους στους αγώνες που ακολουθούν για το πρωτάθλημα, το Europa League και το Κύπελλο.

«Θέλω να σταθώ στην απόδοση και την εικόνα μας στο φιλικό του Σαββάτου, όπου έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Μπορώ να πω ότι σε μεγάλο βαθμό κάναμε αυτά που έχουμε δουλέψει στις τελευταίες προπονήσεις και είχαμε συνολικά πολύ καλύτερη εικόνα συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι έλειπαν αρκετοί παίκτες μας», τόνισε αρχικά ο 41χρονος τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση γιατί μετά τη διακοπή μας περιμένει πολύ βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα, με συνεχείς σημαντικούς αγώνες για τις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε».

Τέλος συμπλήρωσε: «Με ευχαρίστησε ιδιαίτερα ότι όλοι δείξατε το πρόσωπο που θέλω. Και όλοι είχατε στη διάθεση στον αγώνα και προσπαθήσατε πολύ στο φιλικό. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό, διότι όπως σας έχω ξαναπεί όλοι θα παίξουν, όλοι θα χρειαστούν κι όλοι πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα