Αποχώρηση Βαρδινογιάννη λόγω συνθημάτων! (vid)

Αποχώρηση Βαρδινογιάννη λόγω συνθημάτων! (vid)

Gazzetta team
Αποχώρηση Βαρδινογιάννη λόγω συνθημάτων! (vid)

bet365

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο φιλικό παλαιμάχων του Παναθηναϊκού με τον Πανναυπλιακό, όμως τα υβριστικά συνθήματα μερίδας οπαδών του Τριφυλλιού, τον οδήγησαν σε αποχώρηση.

Ο "καπετάνιος" βρέθηκε για μία ακόμα φορά στο στόχαστρο των φίλων του Παναθηναϊκού, που του επιφύλαξαν τη χειρότερη δυνατή υποδοχή στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έγινε στο Ναύπλιο.

Ο άλλοτε πρόεδρος του Τριφυλλιού μάλιστα ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο στην αναμέτρηση ανάμεσα στους παλαιμάχους των "πρασίνων" με τον Πανναυπλιακό ο οποίος διεξήχθη υπέρ της ενίσχυσης των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδος και του Γηροκομείο Ναυπλίου.

Παρ' όλα αυτά μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού τον αποδοκίμασε έντονα και τραγουδούσε υβριστικά συνθήματα για τον ίδιο και την οικογένειά του μόλις έκανε την εμφάνισή του. Ο ίδιος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, πλησιάζοντάς τους για να τους ηρεμήσει, με την προσπάθειά του ωστόσο να μην έχει κανένα αποτέλεσμα.

Το γεγονός αυτό τον οδήγησε να αποχωρήσει πριν αρχίσει το παιχνίδι, ενώ σε δηλώσεις του για το περιστατικό στο "parapolitikaargolida.gr" ανέφερε πως: «Ο λόγος που αποχώρησα ήταν σαφής. Δυστυχώς η Πολιτεία δεν έκανε τίποτα για να το αλλάξει. Μιλάνε όλοι για χουλιγκανισμό, αλλά ουδείς τον σταματάει. Με ευχολόγια δεν γίνεται τίποτα».

Όσο για την κατάσταση του Παναθηναϊκού, αρκέστηκε στο: «Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ...»

 

Τελευταία Νέα