Απολογία για δύο και όλα ανοιχτά!

Απολογία για δύο και όλα ανοιχτά!

Απόστολος Παγώνης
Απολογία για δύο και όλα ανοιχτά!

bet365

Οι Πόζογλου και Δώνης απολογούνται για παραπτώματά τους πριν το ματς των Νέων με Ελβετία, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά! Άλλοι πέντε παίκτες κινδυνεύουν με τιμωρίες! Διαβάστε στο Gazzetta το ρεπορτάζ!

Οι Στέλιος Πόζογλου και Τάσος Δώνης φαίνεται πως έχουν... μπλεξίματα ως προς την Εθνική Νέων. Η συμπεριφορά των δύο παικτών στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της Νέων πριν αρχίσει το ματς με την Ελβετία αποτελεί την αιτία. Αμφότεροι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα απολογηθούν στην ΕΠΟ μετά από πειθαρχικά παραπτώματα που έκαναν με τον κίνδυνο να μην ξανακληθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να είναι ορατός!

Σε πρώτο πλάνο είναι ο Πόζογλου. Ο παίκτης που φαίνεται να έχει προκαλέσει τα πιο πολλά προβλήματα πριν τον αγώνα με τους Ελβετούς και από τον οποίο υπάρχουν ουκ ολίγα παράπονα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ που υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο συνεργασίας με καλύτερους οικονομικούς όρους συμμετείχε λοιπόν στην αποστολή για το παιχνίδι της Εθνικής Νέων όπου γνώρισε την συντριβή με 10-0 από την αντίστοιχη της Ελβετίας.

Μάλιστα ήταν εκ των βασικών παικτών, όπως στην αρχική ενδεκάδα ήταν και ο Τάσος Δώνης. Αναφορικά με την περίπτωση του Πόζογλου στον ΠΑΟΚ ακόμα δεν είχαν ενημερωθεί επίσημα για το συγκεκριμένο θέμα έως το βράδυ της Δευτέρας, κάτι που όμως αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες. Πάντως στην περίπτωση που εξακριβωθούν τα προβλήματα που επέφερε στην Εθνική ο Πόζογλου, ο ΠΑΟΚ δεν θα τον αφήσει έτσι. Η πρόθεση σε μία τέτοια περίσταση θα είναι να τιμωρηθεί σκληρά.

Και ο ίδιος ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει αποδείξει πως δεν... χαρίζεται σε τέτοιες υποθέσεις σε κανέναν. Πέραν των δύο προαναφερόμενων υπάρχουν τουλάχιστον ακόμα πέντε παίκτες με κακή συμπεριφορά πριν τον αγώνα, που επίσης κινδυνεύουν με ποινές. Ανάμεσά τους είναι σύμφωνα με πληροφορίες και ο Αλμπέρτος Ρούσσος, ο οποίος, όπως οι Δώνης και Πόζογλου, ξεκίνησε βασικός στο ντροπιαστικό 10-0.

Στην ΕΠΟ φέρονται να είναι έξαλλοι με την εικόνα της ομάδας και με τους παίκτες που δημιούργησαν ζητήματα και έτσι όλα τα σενάρια και τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και πιθανά. Δεν είναι μόνο η κάκιστη αγωνιστική εικόνα, αλλά και οι νοοτροπίες και οι αντιλήψεις που υπήρξαν από μεριάς των ποδοσφαιριστών. Πάντως, από την πλευρά των παικτών διέρρευσε πως δεν είχαν επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ για επικείμενη απολογία τους.

Προς αυτήν την κατεύθυνση υπάρχουν βέβαια και οι απαντήσεις του Τζαλακώστα. Ο κόουτς της Εθνικής θα ρίξει... φως και σε αυτήν την παράμετρο στην συνάντηση που θα έχει την Τρίτη με την ΕΠΟ. Οι πληροφορίες πάντως μιλούν για πρόκληση υλικών ζημιών στο ξενοδοχείο από την μεριά των παικτών (σ.σ. τουλάχιστον δύο τον αριθμό και ιδίως από τους Πόζογλου και Δώνη), αργοπορία αρκετών στην συγκέντρωση της ομάδας (σ.σ. με ορισμένους να μην αντιλαμβάνονται που ήταν το σωστό σημείο και τι ώρα έπρεπε να μαζευτούν) και αντιαθλητική καθώς και παραβατική συμπεριφορά πριν την αναμέτρηση με τους Ελβετούς.

Μία παραβατική συμπεριφορά που επεκτάθηκε σε διάφορους τομείς. Είναι πάντως στο... χέρι της Ομοσπονδίας το τι τελικώς θα συμβεί ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι μαρτυρίες των παικτών αλλά και του προπονητή. Μεταξύ άλλων πάντως από ορισμένους υπήρξε και η άποψη πως ζωτικής σημασίας ήταν και το γεγονός ότι στο ματς έπαιξαν παιδιά που δεν έχουν τόσο μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από την Εθνική Νέων. Τα πάντα βέβαια θα κριθούν την Τρίτη στο κρίσιμο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Εκεί θα ληφθούν και οι πλέον κρίσιμες αποφάσεις. Το θέμα έχει πάρει ωστόσο πλέον πολύ μεγάλες διαστάσεις.

 

Τελευταία Νέα