Φαγώθηκαν με τον Μήτρογλου…

Φαγώθηκαν με τον Μήτρογλου…

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναρωτιέται στο blog του στο gazzetta τι κατάλαβαν τελικά όσοι έλεγαν ότι δεν έπρεπε να παίξει στην εθνική ο Μήτρογλου.

Τελικά τι κατάλαβαν όσοι είχαν φαγωθεί να μην παίξει ο Μήτρογλου σέντερ φορ στην εθνική ομάδα; Ορίστε, ο Ρανιέρι τους έκανε το χατίρι στη Φινλανδία. Και τι έγινε; Ήταν σα να έπαιζε χωρίς σέντερ φορ η Ελλάδα…

Επέστρεψε-εννοώ χρησιμοποιήθηκε- στην εθνική ο Κλάους Αθανασιάδης μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από τότε που στα νιάτα του, από 19 έως 21 ετών, είχε 7 διεθνείς συμμετοχές (χωρίς να σκοράρει). Κι αποδείχθηκε πανηγυρικά, δυστυχώς, ότι δεν είναι τόσο απλό πράγμα να είναι ο βασικός σέντερ φορ στην εθνική ομάδα, παρά τη μεγάλη διάθεση που είχε το παιδί.

Είχε δεχθεί ΤΗΝ κριτική ο Ρανιέρι, γιατί είχε βάλει με τη Ρουμανία τον Μήτρογλου, που τότε ήταν ανέτοιμος. Τώρα που ο Αθανασιάδης ήταν…έτοιμος και προέρχονταν κι από 7 γκολ στο ξεκίνημα της σεζόν;…

Η πλάκα είναι ότι ενώ ο Ιταλός προπονητής είχε ακούσει τόσα γιατί είχε παίξει με το Μήτρογλου σε εκείνη την βραδιά του Σεπτέμβρη, λίγες ημέρες μετά ο Κώστας ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής στο Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2. Για να μην ξεχνιόμαστε, δηλαδή.

Φίλοι μου το πράγμα είναι απλό: αντικειμενικά η πιο αξιόπιστη λύση για το γκολ στην εθνική Ελλάδας είναι ο Μήτρογλου, ο παίκτης που στην περασμένη σεζόν είχε πετύχει 6 γκολ με τα γαλανόλευκα.

Και θα δείτε που και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι της εθνικής, αυτό με τη Βόρεια Ιρλανδία, αυτός θα είναι ο σέντερ φορ. Και δεν θα είναι και καθόλου εύκολο το παιχνίδι, όπως φαντάζομαι υποψιαζόμαστε όλοι…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.