Έμεινε... ανικανοποίητος ο Νταμπίζας

Έμεινε... ανικανοποίητος ο Νταμπίζας

Gazzetta team
Έμεινε... ανικανοποίητος ο Νταμπίζας

bet365

Ο Νίκος Νταμπίζας επέστρεψε από το εξωτερικό, χωρίς να έχει στο μπλοκάκι του κάτι καλό από τους ποδοσφαιριστές που είδε...

Ταξίδι για να παρακολουθήσει παιχνίδια Εθνικών ομάδων όπου αγωνίζονται ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησε ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», επέστρεψε στην Αθήνα την Κυριακή χωρίς να τον ικανοποιήσει κάτι από αυτά που είδε.

Έτσι, όπως αναφέρει η «Sportday», πλέον ο Νίκος Νταμπίζας στρέφει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις. Να θυμήσουμε, πως ο Παναθηναϊκός τον Γενάρη θέλει να αποκτήσει έναν επιθετικό περιοχής και έναν μέσο box to box, εφόσον βέβαια δεν επιστρέψει ο Αμπέντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα