Ελβετία-Ελλάδα 10-0!

Νίκος Ρόλλας
Ελβετία-Ελλάδα 10-0!

bet365

Απίστευτη και ντροπιαστική ήττα της Εθνικής Νέων, που έπαιζε με 10 παίκτες, από την Ελβετία! Για κατάρρευση μίλησε ο Τζαλακώστας. Θέμα στο Δ.Σ της ΕΠΟ.

Μία από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία των Εθνικών ομάδων, έστω και αν πρόκειται για φιλικό παιχνίδι, γνώρισε η Νέων από την Ελβετία.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Βασίλη Τζαλακώστα έχασε 10-0 από την Ελβετία στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι της, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 38' λόγω της αποβολής του Βατουσιάδη...

Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Τράσελ (17΄ , 57΄), Τουρκές (21΄ πέν., 45΄+2), Ζακάρια (30΄), Μπιτίκι (33΄), Χούνζικερ (48΄, 61΄) και Ομπερλίν (75΄, 78΄), ενώ η Εθνική είχε μόνο ένα δοκάρι με τον Γιαλαμίδη στο 54'.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας, μίλησε με σκληρά λόγια, δείχνοντας την μεγάλη απογοήτευσή του.

«Όπως στο προηγούμενο ματς, έτσι και στο σημερινό ξεκινήσαμε νωθρά, με τη διαφορά ότι τώρα το πληρώσαμε, καθώς δεχθήκαμε γκολ σχεδόν σε κάθε επίθεση των αντιπάλων. Με το 5-0 στη ημίχρονο και το αριθμητικό μειονέκτημα επήλθε η κατάρρευση στο δεύτερο 45άλεπτο.

Είχαμε απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά και έλλειψη πειθαρχίας. Οφείλουμε να αλλάξουμε νοοτροπία σε όλους τους τομείς αν θέλουμε να βελτιωθούμε. Ελπίζω η ήττα αυτή να γίνει ένα καλό μάθημα για όλους».

ΕΛΒΕΤΙΑ: Χόφερ, Νγκουγέν (66΄ Γκαρσία), Μπιτίκι, Ελβέντι, Ζακάρια, Χούνζικερ (79΄ Ίτεν), Κούρσνερ, Ντομίνγκες (46΄ Παλιούκα), Τουρκές, Τράσελ (66΄ Ομπερλίν), Μιλοσάβλιεβιτς (79΄ Κλάινερ)

ΕΛΛΑΔΑ: Βασιλειάδης (65΄ Ηλιάδης), Πόζογλου (65΄ Τσολακίδης), Οικονόμου, Βατουσιάδης, Τσιμίκας (46΄ Γιαλαμίδης), Καραχάλιος, Δώνης (66΄ Μπαστακός), Ρούσσος, Αρναούτογλου (55΄ Μηλιώτης), Δεληγιαννίδης (46΄ Σάλιακας), Κουλούρης (46΄ Παπαδόπουλος).

Η βαριά ήττα της Εθνικής Νέων μάλιστα, θα συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, που θα γίνει την Τρίτη. Εκεί μάλιστα, οι υπεύθυνοι της αποστολής αναμένεται να καταθέσουν την εισήγησή τους για το τί πρέπει να γίνει.

 

Τελευταία Νέα