Είναι για βασικός!

Είναι για βασικός!

Νίκος Αθανασίου
Είναι για βασικός!

bet365

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη και ο Νίκος Αθανασίου γράφει για το μεγαλύτερο κέρδος της φιλικής νίκης στην Τουρκία. Την εμφάνιση του Λουκ Στιλ.

Πλέον το δείγμα που έχουμε στα χέρια μας είναι ασφαλές. Εξάλλου, η εμφάνιση του Λουκ Στιλ στο φιλικό με την Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη ήταν η καλύτερη απόδειξη για τον Άγγλο πορτιέρο, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δείχνει να έχει προσαρμοστεί απόλυτα στις απαιτήσεις του Γιάννη Αναστασίου, στον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών του και γενικότερα στα νέα δεδομένα.

Ο έμπειρος άσος ήταν εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού το βράδυ του Σαββάτου. Αποκορύφωμα οι δύο εξαιρετικές αποκρούσεις στα τελευταία λεπτά. Ο Στιλ δείχνει εξαιρετικά ρεφλέξ ενώ τις περισσότερες φορές έχει βάλει το σώμα του στην σωστή θέση, διαβάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φάση.

Σε όλη την διάρκεια του ματς φώναζε στους αμυντικούς του, κατεύθυνε σωστά την άμυνά του και έδινε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Ακόμη ήταν σωστός και όσες φορές χρειάστηκε να

μεταβιβάσει την μπάλα με τα πόδια σε μακρινή απόσταση. Στο μοναδικό σημείο που φαίνεται να υστερεί και να χρειάζεται περισσότερη δουλειά, είναι στις «εξόδους» του.
Ο Στιλ, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο βασικός πορτιέρο του «τριφυλλιού» στα δύσκολα ματς που έρχονται. Αυτό λέει η ποδοσφαιρική λογική, αυτό μπορεί να καταλάβει κανείς αν τον συγκρίνει με τον Στέφανο Κοτσόλη, καθώς ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Εκτός των άλλων, ο πρώην πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει «χτίσει» ένα πολύ καλό σερί «καθαρής» εστίας! Για την ακρίβεια, δεν έχει δεχτεί γκολ σε κανένα από τα παιχνίδια που υπερασπίστηκε το τέρμα του Παναθηναϊκού. Δεν είναι και λίγα έξι παιχνίδια(δύο επίσημα, τέσσερα φιλικά), γεγονός που τονίζει την αυτοπεποίθηση του.

Από κει και πέρα, και όσον αφορά την συνολική εικόνα του Παναθηναϊκού: Άσχημα νέα το ακόμη ένα ημίχρονο που «πετάχτηκε» στον κάλαθο των αχρήστων, με την ομάδα του Αναστασίου να παρουσιάζεται ξανά μακριά από τον καλό της εαυτό.

Καλά νέα; Φυσικά η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως το πρέσινγκ που λειτούργησε υποδειγματικά και έβαλε δύσκολα στους Τούρκους. Ακόμη, όμως, και σε αυτό το πολύ καλό σαρανταπεντάλεπτο, ο Παναθηναϊκός αδίκησε τον εαυτό του, σκοράροντας μοναχά μία φορά αν και είχε εξαιρετικές ευκαιρίες που έπρεπε να γίνουν γκολ.

Πολύ καλός για ακόμη ένα ματς ο Θανάσης Ντίνας, άλλαξε προς το καλύτερο την συνολική εικόνα ο Ατζαγκούν με την είσοδό του, καλός και ο Δώνης ενώ και ο Μπούι έδειξε σημαδία βελτίωσης με όσα έκανε στο δεύτερο ημίχρονο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα