Φλίγκος: «Η ΑΕΚ αλλάζει τα δεδομένα»

Φλίγκος: «Η ΑΕΚ αλλάζει τα δεδομένα»

bet365

Ως έξτρα κίνητρο, αντιμετωπίζει την παρουσία της ΑΕΚ ο Κώστα Φλίγκος, δηλώνοντας στο gazzetta.gr αισιόδοξος για την πορεία του Ηρακλή Ψαχνών στην νέα σεζόν

Καλό ποδόσφαιρο και είσοδος στα πλέι οφ, είναι ο στόχος του Ηρακλή Ψαχνών, όπως τόνισε στο gazzetta.gr ο Κώστας Φλίγκος. Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για το πολύ καλό κλίμα που συνάντησε στην ομάδα της Εύβοιας, ενώ δε παρέλειψε να αναφερθεί στην παρουσία της ΑΕΚ, η οποία δίνει ένα έξτρα κίνητρο και αλλάζει το επίπεδο το πρωτάθλημα.

Ξεκινάει η σεζόν, με τον Ηρακλή να έχει κάνει αρκετές αλλαγές. Τι να περιμένει ο κόσμος να δει;

Η ομάδα είναι ανανεωμένη, άλλα έχει ποιότητα και πάλι. Οι παίκτες που ήρθαν είναι αξιόλογοι και έχουν την ικανότητα; να βοηθήσουν την ομάδα. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί, θέλουμε και πάλι να μπούμε στα πλέι οφ. Δε περιοριζόμαστε, όμως σε αυτό μόνο. Πιστεύουμε πως μπορούμε να αποδώσουμε και ελκυστικό ποδόσφαιρο, να παίξουμε καλή μπάλα.

Φέτος, όμως, είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, είναι δυνατός ο όμιλος. Πως το βλέπεται αυτό στα Ψαχνά;

Σίγουρα, υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί για τηνξ πρώτη θέση, η ΑΕΚ. Είναι τεράστια ομάδα και δε συγκρίνεται. Επίσης, ο Απόλλωνας έχει φανέλα αλλά και πολύ καλό ρόστερ, ενώ υπάρχουν ομάδες δυνατές, όπως τα Χανιά και ο Παναιγιάλειος. Παρόλα αυτά, μπορούμε να αποδείξουμε πως τα φαβορί είναι στα χαρτιά, στο γήπεδο όλα γίνονται.

Πόσο πιστεύεις θα επηρεάσει η παρουσία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα;

Αρκετά. Είναι μία από τις 4 κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα, με πολύ μεγάλη ιστορία, βαριά φανέλα και έχει φτιάξει και τρομερή ομάδα. Δεν της αρμόζει να παίζει εδώ και πιστεύω αλλάζει τα δεδομένα του ομίλου. Είναι αλλιώς να παίζεις με ένα τόσο καλό αντίπαλο, σου δίνει έξτρα κίνητρο και είναι μεγάλη ευκαιρία να διακριθείς.

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την νέα σου ομάδα;

Είμαι ενθουσιασμένος με το κλίμα που έχω συναντήσει. Όλοι είμαστε ενωμένοι, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες, το κλίμα είναι εξαιρετικό και νομίζω πως αυτό κάνει την διαφορά. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την σεζόν που ξεκινάει.

Ποιος είναι ο προσωπικός στόχος σου;

Να βοηθήσω την ομάδα μου. Αυτό είναι πάντα το... μότο μου. Να τα δίνω όλακαι να βοηθάω την ομάδα. Μέσα από αυτό, άλλωστε, θα διακριθώ κι εγώ, μέσα από την σκληρή δουλειά και τις ομαδικές επιτυχίες.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα