Κανονικά ο Τιε Μπι στον Αστέρα
Την προετοιμασία του για το αυριανό φιλικό με τον Πανιώνιο (17:00) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ολοκλήρωσε σήμερα ο Αστέρας., Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, πολλά παιχνίδια με μπάλα και τελειώματα φάσεων. Σε αυτό συμμετείχε κανονικά και ο Ερίκ Τιε Μπι, όπως έπραξαν και οι Κουρμπέλης, Τορμένα, οι οποίοι ανέβασαν ρυθμούς.
Από τη μεριά τους, οι Μουνάφο, Μπαντιμπανγκά και Πάρα συνέχισαν τα ατομικά τους προγράματα κάνοντας τρέξιμο γι' αρκετή ώρα στο χορτάρι. Έτσι, οι Αρκάδες θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο τον Ιστορικό, ενώ για την Κυριακή υπάρχει ρεπό.
Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στη σημερινή προπόνηση ήταν και ομογενείς φίλαθλοι του συλλόγου της Τρίπολης από την Αυστραλία.
Αυτοί βρέθηκαν και στις κερκίδες στο ματς με την Παρτιζάν και αποκάλυψαν σε παίκτες και τεχνικό τιμ ότι όλοι οι ομογενείς στη χώρα των καγκουρό έχουν σε ιδιαίτερα μεγάλη εκτίμηση τον Αστέρα και νιώθουν υπερήφανοι για τη μέχρι σήμερα πορεία του, καθώς και ότι ξενυχτάνε λόγω διαφοράς ώρας για να παρακολουθήσουν τα ματς των Αρκάδων.
Τα εισιτήρια με Πανιώνιο και Τότεναμ
Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι παράλληλα με την πώληση των εισιτηρίων του φιλικού με τους «κυανέρυθρους» θα γίνει και η προπώληση αυτών της αναμέτρησης με την Τότεναμ στο Λονδίνο σε δύο εβδομάδες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης
Εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα με την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 θα διατίθενται από τις 4.00 μ.μ. στο εκδοτήριο της Θύρας 1 του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».
Ταυτόχρονα θα γίνεται και προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα στο Λονδίνο στις 23 Οκτωβρίου με την TOTTENHAM HOTSPUR FC. (αξία εισιτηρίου 32€).
Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα με τον Πανιώνιο κοστίζουν 5€.
Ώρα ανοίγματος θυρών: 4.00 μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 5.00 μ.μ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
