ΑΕΚ, η χρονιά της επιστροφής!

ΑΕΚ, η χρονιά της επιστροφής!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ, η χρονιά της επιστροφής!

bet365

Η football league αρχίζει και η ΑΕΚ θέλει να είναι... περαστική γυρνώντας άμεσα εκείνη που ανήκει! Το moto της Ένωσης είναι «ερχόμαστε» και το gazzetta.gr παρουσιάζει την ομάδα που... έρχεται!
«Επιτέλους αρχίζουμε»... Το τελευταίο διάστημα και από τότε που έγινε γνωστό ότι το τριήμερο 10-11-12 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League στα Σπάτα και γενικά στον... ''πλανήτη ΑΕΚ'' αυτές οι δυο λέξεις βρίσκονται μόνιμα στα χείλη όλων των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης που έχουν τεράστια λαχτάρα για τον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο!
Λογική αντίδραση αφού η προετοιμασία για τη σεζόν που μόλις ξεκινάει διήρκεσε περί τους 3 μήνες (!!!) και έχει οδηγήσει τους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη στα όριά τους! Ειδικά για φέτος που όλοι ανυπομονούν να ξεκινήσει η χρονιά για να τελειώσει και γρήγορα έτσι ώστε να σφραγιστεί η επιστροφή της ΑΕΚ εκεί που επιτάσσει η ιστορία της, ο κόσμος της και γενικά το μέγεθός της...
ΑΕΚ, λοιπόν, η χρονιά της επιστροφής και της επιβεβαίωσης του μότο που την ακολουθεί από την πρώτη μέρα που «αφεντικό» του συλλόγου έγινε ο Δημήτρης Μελισσανίδης: «Ερχόμαστε» όπως όλοι το γνωρίζουν πλέον και η διοίκηση φρόντισε με τις κινήσεις της (κι ας υπάρχει γκρίνια για την απουσία σούπερ φορ) να το καταστήσει σαφές σε όλους!
Το ρόστερ της Ένωσης είναι η νύχτα με τη μέρα συγκριτικά με την περασμένη σεζόν που δημιουργήθηκε μία ομάδα απλά για να βγει η χρονιά, η υποχρέωση όπως σωστά σκέφτηκαν στα Σπάτα. Τώρα η ΑΕΚ χτίζει... Ο Τραϊανός Δέλλας έχει τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να είναι οι κατάλληλοι δέκτες από όσα εκπέμπει ο... πομπός.
Με παίκτες Σούπερ Λίγκας όπως είναι οι Μάνταλος, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ανέστης, Κορδέρο, Μπακάκης, Αραβίδης, Μπαρμπόσα και με τους Ανάκογλου, Πλατέλλα, Πεταυράκη να παρουσιάζουν αγωνιστική πρόοδο και εξέλιξη, αλλά και με μεγάλο βάθος για τις ανάγκες της κατηγορίες και του θεσμού του Κυπέλλου, η ΑΕΚ απλά επιβεβαιώνει πως κάνει το come back που οφείλει (και πάλι) στον κόσμο της και την ιστορία της.
Εννοείται πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να σημειώσουμε το αυτονόητο σαν στόχο (πρωτιά σε κανονική περίοδο και πλέι οφ) για την ΑΕΚ όπως συνηθίζεται σε τέτοια κείμενα που αποτελούν τον... πρόλογο μίας σεζόν που έρχεται. Ωστόσο υπάρχει και το Κύπελλο και η 'Ενωση μέσω του συγκεκριμένου θεσμού θα καταστήσει σαφές -πιο σωστά θα επιχειρήσει με μανία- να αποδείξει πως και επιστρέφει, και με φόρα για να πρωταγωνιστήσει με το... καλημέρα της επιστροφής της στην Σούπερ Λίγκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα