Επιστροφή στο Κορωπί

Επιστροφή στο Κορωπί

Νίκος Αθανασίου
Επιστροφή στο Κορωπί

bet365

Μετά το διήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον φιλικό αγώνα με την Μπασακσεχίρ το Σάββατο στην Πόλη.

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλησε να δώσει... ανάσες στους ποδοσφαιριστές του ενόψει της δυσκόλης συνέχειας. Τρίτη και Τετάρτη οι «πράσινοι» γέμισαν τις μπαταρίες τους και την Πέμπτη επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει και του σαββατιάτικου φιλικού με την Μπασακσεχίρ στην Πόλη. Το πρόγραμμα για τους παίκτες του «τριφυλλιού» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Mπεργκ και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά, οι Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Δώνης, Χουχούμης, Ρισβάνης, Καρέλης και Μπερίσα απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Μυρθιανός και Αγγελόπουλος από την ομάδα Κ20.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα