Μετράει αντίστροφα ο Σιόβας

Μετράει αντίστροφα ο Σιόβας

Gazzetta team
Μετράει αντίστροφα ο Σιόβας

bet365

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Δημήτρη Σιόβας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς ο διεθνής αμυντικός άρχισε το τρέξιμο.

Οι «ερυθρολεύκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους έπειτα από την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2016 και το ενδιαφέρον έχει στραφεί στους τραυματίες.

Ο Σιόβας ξεκίνησε το τρέξιμο και πλέον ο Μίτσελ περιμένει την επιστροφή του, η οποία θα δώσει μία πολύτιμη λύση στο κέντρο της άμυνας. Ο 26χρονος στόπερ έχει την στήριξη του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος τον εμψυχώνει καθημερινά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Σιόβας θα είναι έτοιμος μετά το ματς με την Γιουβέντους στις 22 Οκτωβρίου.

Από εκεί και πέρα οι Φουστέρ και Μπενίτες αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την ερχόμενη εβδομάδα και ο Μίτσελ τους θα τους υπολογίζει για τα ματς με Εργοτέλη και Γιουβέντους. Τέλος ο Γκαζαριάν είναι έτοιμος ενώ ο Ντοσεβί θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα