Χάνει και Τούμπα ο Μπεργκ

Χάνει και Τούμπα ο Μπεργκ

Gazzetta team
Χάνει και Τούμπα ο Μπεργκ

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ θα χάσει και το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, μετά από αυτό με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν την επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ στη δράση και ο Σουηδός ήδη είναι εκτός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ωστόσο, η αναβολή της 6ης αγωνιστικής για τις 3 Δεκεμβρίου θα αφήσει τον φορ των «πράσινων» εκτός και για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, αν η απόφαση ήταν να πάει το πρόγραμμα... πίσω μία αγωνιστική, τότε το ματς με τον «Δικέφαλο» του Βορρά θα διεξαγόταν στις 23 Νοεμβρίου και όχι στις 9 (ενδιάμεσα υπάρχει διακοπή λόγω του φιλικού της Εθνικής με τη Ρωσία) και ο Μπεργκ θα βρισκόταν κανονικά στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου.

Έπειτα, λοιπόν, από αυτή την εξέλιξη, όλα δείχνουν ότι το... βαρύ πυροβολικό του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (23/11) στη Λεωφόρο, που προηγείται αυτής με την Ντιναμό στη Μόσχα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα