«Θέλουμε νίκη στην πρεμιέρα»

Gazzetta team
«Θέλουμε νίκη στην πρεμιέρα»

bet365

Ο προπονητής του Ηρακλής Νίκος Παπαδόπουλος ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος με τον Πιερικό στην Κατερίνη υποστήριξε πως η ομάδα του είναι πανέτοιμοι και πως η νίκη είναι στο χέρι των παικτών του.

Τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της football league ο προπονητής του Ηρακλή μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για τον αγώνα με τον Πιερικό και για τους στόχους που έχει φέτος η ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελληνα τεχνικού:
«Περιμέναμε αρκετό καιρό για να αρχίσει το πρωτάθλημα και τώρα που αρχίζει είμαστε ικανοποιημένοι όλοι και οι ομάδες και οι φίλαθλοι. Εμείς ξεκινάμε δυνατά το πρωτάθλημα και θέλουμε τη νίκη στην Κατερίνη, η οποία θα βοηθήσει στην ψυχολογία της ομάδας. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς.
Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου γι αυτό θεωρώ ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Φέτος θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο το οποίο θα παίζει επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα ικανοποιεί τον κόσμο που θα έρχεται στο γήπεδο. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι ο Ηρακλής κτίστηκε από την αρχή γι αυτό χρειάζεται υπομονή και εμπιστοσύνη από τους φιλάθλους μας.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει διοικητική ηρεμία και άριστο κλίμα στα αποδυτήρια στοιχεία απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία μιας ομάδας. Σε αυτά θα προσθέσουμε και τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις, τη διάθεση και την επιθυμία των παικτών να επαναφέρουν την ομάδα στη Super League.
Οσο για τη δουλειά του προπονητή το βέβαιο είναι ότι θα υπάρχει πίεση, αλλά εγώ θα επαναλάβω ότι έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στον τρόπο δουλειάς και πιστεύω ότι με υπομονή, σύνεση και στήριξη των φιλάθλων μας ο Ηρακλής θα επιστρέψει στο χώρο που δικαιωματικά ανήκει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα