Το σύστημα εξύφανε σατανικό σχέδιο

Το σύστημα εξύφανε σατανικό σχέδιο

Το σύστημα εξύφανε σατανικό σχέδιο

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για το πώς τα…κανόνισε πάλι όλα ο Ολυμπιακός.

Είναι πια ξεκάθαρο φίλοι μου. Το σύστημα που ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο και πίσω από το οποίο είναι ο Ολυμπιακός κι ο πρόεδρός του, εξύφαναν άλλο ένα σατανικό σχέδιο, ώστε να βοηθηθεί ο Ολυμπιακός στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Κατά πρώτον, κανόνισε, το…σύστημα, κι αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το περασμένο Σαββατοκύριακο 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, άρα και το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ.

Βλέπετε ο Ολυμπιακός ήταν σε κακή κατάσταση, μετά τις ήττες από τον Ατρόμητο και τη Μάλμε-ενώ ο ΠΑΟΚ…πέταγε με δύο ήττες από Καλαμαριά και Γκινγκάμπ στα τρία τελευταία παιχνίδια του (στο άλλο νίκησε τον ΟΦΗ στην Τούμπα). Επίσης ο Ολυμπιακός είχε και πέντε τραυματίες, ενώ ο ΠΑΟΚ κανένα-πλην των Περέϊρα, Μαντούρο, Τζαβέλλα και Κωνσταντινίδη.

Κατά δεύτερον, κανόνισε τώρα κι ορίστηκε η 6η αγωνιστική αρχές Δεκέμβρη, όπως ακριβώς τον συνέφερε. Έτσι θα παίξει με τον ΠΑΟΚ μία εβδομάδα πριν το Ατλέτικο-Ολυμπιακός και μία εβδομάδα πριν από το Ολυμπιακός-Μάλμε. Μιλάμε για πρόγραμμα...λουκούμι!

Είναι σαφέστατο πια ότι όλα έγιναν όπως τα ήθελε ο Ολυμπιακός.

Στα σοβαρά τώρα, δηλαδή θα έπρεπε να αλλάξει όλη η ροή της σεζόν και δη πεντακάθαρα εις βάρος του Ολυμπιακού κι άρα υπέρ των αντιπάλων του, επειδή λήφθηκε μία κυβερνητική απόφαση, σωστή η, λάθος δεν έχει σημασία; Όμως, ήταν μία απόφαση που πάρθηκε για συμβολικούς λόγους, μετά από ένα τέτοιο μεγάλο θέμα, όπως ο θάνατος ενός φίλαθλου. Άρα, απολύτως σεβαστή. Έτερον εκάτερον, όμως.

Αν συνεχίζονταν το πρωτάθλημα όπως το ήθελε ο ΠΑΟΚ, έπρεπε ο Ολυμπιακός να παίξει Σάββατο με ΠΑΟΚ και Τετάρτη με Γιουβέντους (!), αλλά να παίξει ο Ολυμπιακός και μέσα σε μία εβδομάδα με ΠΑΟ μέσα, Γιουβέντους έξω, Αστέρα έξω! Δηλαδή, να αλλοιώνονταν όλη η σειρά των αγώνων του πρωταθλήματος, επειδή το ήθελαν ο ΠΑΟΚ. Κι ο Παναθηναϊκός.

Διότι, αν δεν πήγαινε εμβόλιμη η 6η αγωνιστική, το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα γίνονταν τέσσερις ημέρες πριν το ΠΣΒ-Παναθηναϊκός. Ενώ τώρα που το πρωτάθλημα θα πάει ως είχε από την αρχή, από την κλήρωση του προγράμματος, το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα γίνει τρεις ημέρες μετά το ΠΣΒ-Παναθηναϊκός…

Συγνώμη κιόλας, αλλά όπως είχε πει κια μια ψυχή, «δεν θα κάτσουμε και να την φάμε»…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.