Κασάμι: «Ο Μίτσελ με στήριξε»

Gazzetta team
Κασάμι: «Ο Μίτσελ με στήριξε»

bet365

Για την νέα σελίδα στην καριέρα του, τον Ολυμπιακό και τις ευθύνες που έχει στους «ερυθρόλευκους», μίλησε σε Ελβετική ιστοσελίδα ο Πατίμ Κασάμι.

Εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του, έχει ο Πατίμ Κασάμι, με τον μέσο του Ολυμπιακού να μιλάει σε ιστοσελίδα από την Ελβετία για την στήριξη του Μίτσελ, τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από Αγγλία και Ιταλία, όπου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ρόλο του στην Εθνική της πατρίδας του.

Αναλυτικά:

Από που πηγάζει η αυτοπεποίθησή σου;

«Σέβομαι τις ικανότητές μου, αλλά και το επίπεδο του πρωταθλήματος. Ο ρόλος μου στην ομάδα και η εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ο προπονητής με έχουν βοηθήσει αρκετά. Έχω μεγάλη ευθύνη στον Ολυμπιακό και θα ήθελα να την έχω στην Εθνική ομάδα, παρόλο που είναι νεαρός».

Πώς εκφράζεται αυτή η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου στον Ολυμπιακό από τον Μίτσελ;

«Με υποστήριξε. Με κάνει να έχω την αυτοπεποίθηση που χρειάζομαι. Μου προσφέρει πολλή ελευθερία στον χώρο του κέντρου, άρα το παιχνίδι μου είναι καλύτερο, όπως και οι ασίστ μου».

Έχεις πάει στο εξωτερικό και νωρίς, μάλιστα. Παρόλο που είσαι 22 ετών, έχεις παίξει σε Ιταλία και Αγγλία, ενώ τώρα είσαι στην Ελλάδα με συμβόλαιο. Αυτό σε έχει κάνει δυνατό;

«Αυτό είναι αλήθεια. Έχω συναντήσει μερικές μεγάλες ποδοσφαιρικές κουλτούρες και έμαθα πολλά αυτή την περίοδο. Αποκόμισα εμπειρίες, πήρα πληροφορίες, όσο το δυνατόν περισσότερες, που με έκαναν δυνατότερο ως χαρακτήρα. Η λέξη παραίτηση δεν είναι γνωστή σε εμένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα