Άλλο πρόσωπο εκτός έδρας ο Πανθρακικός

Θοδωρής Βασίλης
Άλλο πρόσωπο εκτός έδρας ο Πανθρακικός

bet365

Ο Πανθρακικός εκτός έδρας δεν δείχνει το ίδιο αποτελεσματικός όπως στην Κομοτηνή. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα δύο πρόσωπα του Πανθρακικού.

Ο Πανθρακικός την φετινή σεζόν έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές με τους τέσσερις από αυτούς να έχουν έρθει στην Κομοτηνή και μόλις ένας είναι μακριά από την έδρα του στην Λιβαδειά.

Και όμως η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του Άκη Μάντζιου θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, αν ήταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Ο Πανθρακικός εκτός έδρας προσπαθεί να παίξει το ίδιο ποδόσφαιρο με αυτό που παίζει στην έδρα του δημιουργώντας φάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τελικές προσπάθειες σε τρια παιχνίδια μακριά από την Κομοτηνή είναι 24-οκτώ τελικές ανά μέσο όρο-που δεν είναι λίγες για εκτός έδρας παιχνίδι. Την ίδια ώρα εντός έδρας και σε δύο παιχνίδια η ομάδα μετράει 28 τελικές κάτι που δείχνει ότι η ομάδα ψάχνει να βρει το ίδιο πρόσωπο που δείχνει και στην Θράκη

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Στην πρεμιέρα οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην Κέρκυρα γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Στο παιχνίδι αυτό οι παίκτες του Μάντζιου είχαν επτά τελικές προσπάθειες χωρίς όμως να έρθει το καλό αποτέλεσμα αφού το γκολ Ιγκορ δεν έφτανε για την αποφυγή της ήττας.

Αντίθετα, τα πράγματα ήταν καλύτερα στην επόμενη εξόρμηση και στην Λιβαδειά. Εκεί οι Θρακιώτες είχαν 12 τελικές που μετουσιώθηκαν σε ένα γκολ και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στην τρίτη εξόρμηση στην έδρα της Καλλονής υπήρξε η πιο φτωχή επιθετική προσπάθεια του Πανθρακικού, αφού οι «πράσινοι» έβγαλαν μόνο πέντε τελικές προσπάθειες και ήρθε η ήττα με 2-0 από τους νησιώτες.

Πάνω σε αυτό το κομμάτι δουλεύει τις τελευταίες ημέρες ο Μάντζιος ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα να δείξει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο επιθετικό κομμάτι και να βρει την ισορροπία στο παιχνίδι της ώστε από την στιγμή που δεν μπορεί να πάρει τη νίκη, τουλάχιστον να μην φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι, άλλωστε και οι τρεις αντίπαλοι που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής ήταν ομάδες στα μέτρα του (Κέρκυρα, Λεβαδειακός, Καλλονή).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα