Ίβανσιτς για Παναθηναϊκό!

Ίβανσιτς για Παναθηναϊκό!

Gazzetta team
Ίβανσιτς για Παναθηναϊκό!

bet365

Ένας παλιός γνώριμος του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως θέλει να γυρίσει στην ομάδα τον Ιανουάριο. Ο λόγος για τον Αντρέας Ίβανσιτς που θέλει να αποχωρήσει από την Λεβάντε.

Μόνο καλά δεν πηγαίνουν τα πράγματα για τον Αντρέας Ίβανσιτς στην Λεβάντε. Ο Αυστριακός μέσος, ενώ πέρσι ήταν βασικό μέλος της ομάδας, τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μόλις τέσσερις φορές και τις δύο ως αλλαγή κάτι που τον έχει κάνει να μην αισθάνεται άνετα στην Ισπανία.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και ο αποκλεισμός του από την αποστολή της Εθνικής Αυστρίας, που ήταν χτύπημα στη καρδιά του Αυστριακού που αγαπάει όσο τίποτα την Εθνική του ομάδα.

Έτσι, όπως αναφέρει η «Live Sport», ο 31χρονος άσος σκέφτεται πλέον την αποχώρησή του από την Λεβάντε. Μάλιστα, μέσω του μάνατζέρ του φαίνεται πως έχει προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό ώστε να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία έφυγε πριν πεντέμισι χρόνια.

Η περίπτωση του Αυστριακού μόνο εύκολη δεν είναι ωστόσο, καθώς από την μία ναι μεν υπάρχει καλή σχέση μεταξύ Παναθηναϊκού και Λεβάντε, αλλά από την άλλη είναι άγνωστη η πρόθεση του «τριφυλλιού» αυτή τη στιγμή. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως βρίσκεται στη λίστα, αλλά είναι άγνωστο πόσο ψηλά σε αυτή βρίσκεται.

Από την πλευρά του ο Ίβανσιτς είναι διατεθειμένος να πιέσει την Λεβάντε τον Ιανουάριο για να τον παραχωρήσει και θα ήθελε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό με τον οποίο δέθηκε όσο με καμία άλλη ομάδα στη καριέρα του. Βέβαια, αν τελικά οι «πράσινοι» αποφασίσουν να κινηθούν για τον Αυστριακό, θα πρέπει να πάρουν και την συγκατάθεση της Λεβάντε.

Αυτό γιατί, το συμβόλαιο του «Ιβ» με τους Ισπανούς λήγει το καλοκαίρι του 2016 και έτσι η Λεβάντε έχει τον τελευταίο λόγο. Έτσι, αν ο Παναθηναϊκός προχωρήσει με τον Ίβανσιτς, τότε θα προσπαθήσει να βρει λύση αποκτώντας τον ποδοσφαιριστή είτε δανεικό, είτε καταφέρνοντας τους Ισπανούς να τον αφήσουν ελεύθερο. Όπως και να 'χει, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιθυμία του Ίβανσιτς να επιστρέψει και από την πλευρά του θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του γι' αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα