Ψάχνουν λύση για την Λεωφόρο!

Ψάχνουν λύση για την Λεωφόρο!

Νίκος Αθανασίου
Ψάχνουν λύση για την Λεωφόρο!

bet365

Μετά την συνάντηση Αλαφούζου-Δούρου, ο Παναθηναϊκός και η Περιφέρεια θα βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για να βρεθεί η «χρυσή τομή» για το γήπεδο της Λεωφόρου.

Μπορεί η Ρένα Δούρου να μην έδειξε διατεθειμένη να σταθεί στο πλευρό του Παναθηναϊκού για την ένσταση στο ελεγκτικό συμβούλιο σχετικά με την επιχορήγηση της Λεωφόρου, ωστόσο, στο «τριφύλλι» είναι πιο αισιόδοξοι μετά το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με την Περιφερειάρχη Αττικής. Η αισιοδοξία αυτή στηρίζεται στο πολύ καλό κλίμα που έγινε η συνάντηση αλλά και στην διάθεση της Δούρου να βρεθεί μια απο κοινού λύση για το γήπεδο, ανεξάρτητα του θέματος που έχει προκύψει. Η εξέλιξη του ραντεβού δεν κρίνεται ως αρνητική και θεωρείται δεδομένο πως οι δύο πλευρές θα είναι σε ανοιχτή γραμμή για μία από κοινού λύση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα