Γκοϊάν: «Γίνεται κάτι καλό στον Αστέρα Τρίπολης»

Gazzetta team
Γκοϊάν: «Γίνεται κάτι καλό στον Αστέρα Τρίπολης»

bet365

Ο Ντορίν Γκοϊάν μίλησε για την εξαιρετική πορεία του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League αλλά και την δική του παρουσία στους Αρκάδες.

Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο Goal News:

Όταν πριν από έναν χρόνο και κάτι ερχόσουν στον Αστέρα, μπορούσες να φανταστείς τι θα πετύχετε;

«Όταν ερχόμουν στον Αστέρα, ήξερα ότι έρχομαι σε μία ομάδα που πλέον ανήκει στις κορυφαίες της Ελλάδας. Ερχόμουν σε μία ομάδα που έπαιζε στα πλέι οφ, που είχε φτάσει στον τελικό. Για αυτό και πείστηκα να έρθω. Από πέρυσι στην ομάδα πιστεύαμε ότι κάτι καλό δημιουργούμε, ότι κάτι καλό μας περιμένει. Το πιστεύαμε πάρα πολύ αυτό που έγινε φέτος. Ακόμη και όταν παίζουμε με μεγαλύτερες ομάδες από εμάς, πάντα έχουμε εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Οι άνθρωποι της ομάδας, όταν ερχόσουν στον Αστέρα, τι στόχους σού είχαν οριοθετήσει;

«Μου είχαν πει ότι θέλουμε να δουν την ομάδα σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Από τη στιγμή που παίζεις στα πλέι οφ, έχεις την ευκαιρία να το καταφέρεις. Από πέρσι αυτός ήταν ο στόχος μας, αλλά αποκλειστήκαμε από τη Ραπίντ Βιέννης. Φέτος ήταν πιο δύσκολο, είχαμε πιο δύσκολους αντιπάλους. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς το πιστέψαμε από την αρχή. Μετά την πρόκριση με τη Μάιντς, πιστέψαμε πολύ στις δυνάμεις μας. Στόχος μας είναι ο Αστέρας παιχνίδι με παιχνίδι να προοδεύει, να μαθαίνει σε όλα τα επίπεδα».

Πλέον στο μυαλό σας είναι και η πρόκριση, έτσι δεν είναι;

«Ασφαλώς, όλα είναι δυνατά. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι. Δεν πρέπει το μυαλό μας να είναι στον επόμενο γύρο, αλλά στο επόμενο ματς. Εμείς πρέπει να παίξουμε σε όλα τα παιχνίδια όπως με την Παρτιζάν. Να διασκεδάσουμε το ποδόσφαιρο, να το χαρούμενο, να παίξουμε χωρίς πίεση. Να δώσουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε μέσα μας. Τέτοια παιχνίδια είναι πανέμορφα. Αν το κάνουμε αυτό, μπορεί να έρθει και η πρόκριση».

Ο αγώνας με την Τότεναμ που ακολουθεί είναι ακόμη μεγαλύερη πρόκληση για εσάς;

«Πράγματι. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί η Τότεναμ να έχει δύο πόντους, αλλά παραμένει το φαβορί για την πρώτη θέση. Εμείς θα πάμε και θα πιστέψουμε στις πιθανότητες. Να παίξουμε καλά και θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ όμορφο ματς».

Ο Αστέρας μπορεί να ανταπεξέλθει σε τρεις διοργανώσεις ταυτόχρονα;

«Είναι κάτι νέο για τον Αστέρα να παίζει σε τρεις διοργανώσεις. Κάθε τέσσερις ημέρες έχουμε παιχνίδι. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, γιατί η ομάδα διαθέτει πολλούς και καλούς παίκτες. Εμείς θα δώσουμε το μάξιμουμ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα στόχος είναι να πάρουμε βαθμούς, γιατί κάναμε δύο ήττες, και στο Κύπελλο να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Μακάρι στον τελικό».

Για τον προπονητή σας, τον Στάικο Βεργέτη, θα ήθελα την άποψή σου…

«Είναι νεαρός, είναι στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας. Ο Αστέρας είναι η μεγάλη του ευκαιρία για να πετύχει σε αυτό που έχει ξεκινήσει. Αγαπάει τη δουλειά του, θέλει να προοδεύσει, να μάθε και ελπίζω να τον δούμε κάποια στιγμή και σε πιο μεγάλη ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα