Ρίβερ - Μπόκα 1-1 (vids)

Γιώργος Φραδελάκης
Ρίβερ - Μπόκα 1-1 (vids)

bet365

Κλασικό... ντέρμπι στο «Μονουμένταλ», με τις Ρίβερ και Μπόκα να μένουν στο 1-1 σε ένα ματς με δύο αποβολές κι ένα ανύπαρκτο πέναλτι που έχασαν οι γηπεδούχοι. Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι...

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Μπόκα Τζούνιορς φεύγει με αποτέλεσμα από το άντρο της μισητής της αντιπάλου. Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή κι ο αγωνιστικός χώρος είχε μετατραπεί σε... λίμνη, ο διαιτητής της συνάντησης πήγε να βάλει “φωτιά”, καθώς στο 41' χρεώθηκε με χέρι ο Γκάγο μέσα στη μικρή περιοχή, όμως στο ριπλέι φαίνεται να σταματάει τη μπάλα με το κεφάλι του.

Δεν είχε την ίδια άποψη όμως και ο ρέφερι του αγώνα που έδειξε πέναλτι κι αποβολή, επειδή όμως υπάρχει και η... Θεία Δίκη -ενίοτε- στο ποδόσφαιρο, ο Μόρα έστειλε τη μπάλα στα... περιστέρια και το 0-1 με το γκολ του Μαγκαλάν από το 22' παρέμεινε. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρίσο, ο 21χρονος αμυντικός σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή, βάζοντας σε θέση οδηγού τη Μπόκα.

Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 78' από τον Πατσέλα, που ήταν η "χρυσή" αλλαγή της Ρίβερ, αφού μπήκε μόλις δύο λεπτά νωρίτερα. Στο 84' πάντως έμεινε κι αυτή με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φούνες Μόρι για... δολοφονικό τάκλιν και το 1-1 έμεινε ως το τέλος, με τους "εκατομμυριούχους" να παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας και τη Μπόκα στην 9η θέση, οχτώ βαθμούς μακριά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα