«Οικογενειακό» δίτερμα στον Λεβαδειακό
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Δοκιμές από τον Σάββα Παντελίδη στην κυριακάτικη προπόνηση καθώς ο τεχνικός του Λεβαδειακού έκανε εσωτερικό διπλό για την πρώτη ομάδα με αντίπαλο τους Νέους.
«Οικογενειακό» δίτερμα με την ομάδα Νέων Κ20, το οποίο διεξήχθη το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στην Χαιρώνεια είχε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού. Η πρώτη ομάδα επικράτησε στο κυριακάτικο αυτό διπλό των Νέων ενώ ο Παντελίδης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για όλους του παίκτες που αγωνίστηκαν. Αύριο Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
