Οι τρεις έξτρα λύσεις και το... τρικ

Οι τρεις έξτρα λύσεις και το... τρικ

Δημήτρης Τομαράς
Οι τρεις έξτρα λύσεις και το... τρικ

bet365

Ο Μίτσελ περιμένει τον υγιή Σιόβα για τον χρίσει ξανά βασικό και ενώ υπολογίζει και σε Αυλωνίτη - Σαλίνο για το κέντρο και την δεξιά πλευρά της άμυνας. Ποιό το... τρικ για την άμυνα με Ντινγκά.

Ανεξαρτήτως προγράμματος και για το εάν ο πρώτος αντίπαλος μετά την διακοπή για τον Ολυμπιακό θα είναι ο ΠΑΟΚ ή ο Εργοτέλης ο Μίτσελ θα κάνει αλλαγές στο προσεχές διάστημα. Αλλαγές που θα έχουν να κάνουν πιθανότατα κυρίως με την άμυνα. Η πολλή δουλειά και το βάρος μέχρι τότε θα πέσει εκεί αλλά και γενικότερα στην πιο σωστή ανασταλτική λειτουργία των Πειραιωτών σε όλους τους τομείς.

Την ώρα που ο Μίτσελ θα περιμένει την πλήρη επάνοδο του Σιόβα για τον έχει και πάλι στο βασικό σχήμα αλλά και... τσεκάροντας την κατάσταση και την ετοιμότητα των Αυλωνίτη και Σαλίνο. Ο Σιόβας ως αριστεροπόδαρος προορίζεται ως αντί-Αμπιντάλ. Να δώσει κάποιες ανάσες στον Γάλλο καθώς ο έμπειρος στόπερ δεν γίνεται να παίζει διαρκώς βασικός. Θα πρέπει όμως να είναι στο 100% για συμβεί αυτό. Ροτέισον θα γίνει και στην περίπτωση του Μποτία.

Για το κέντρο της άμυνας ο Ισπανός έχει τον Σιόβα και τον Αυλωνίτη. Τους έχει δοκιμάσει μαζί αρκετές φορές. Ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Σημειωτέον έχει τεστάρει και τους δύο και ως αμυντικά χαφ και κυρίως τον Σιόβα. Θα τους δει και στην συνέχεια προτού πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Για το δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει και ο Λεάντρο Σαλίνο. Από την στιγμή που ο Γιάννης Μανιάτης (που θα μπορούσε να δώσει λύσεις εκεί) χρησιμοποιείται κυρίως στον άξονα μένει ο Βραζιλιάνος για την δεξιά πλευρά της άμυνας.

Ο Σαλίνο είναι μία δοκιμασμένη λύση και σαφώς πιο αξιόπιστη αμυντικά από τον Ομάρ. Ένας παίκτης που έχει... αντέξει και σε ρυθμούς και επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ και ο οποίος έχει δείξει από πέρυσι την αξία του. Και αυτός θα πάρει άμεσα ματς στα πόδια του. Εξάλλου ο Μίτσελ δεν ετοιμάζει μόνο τα παιχνίδια της Λίγκας αλλά και αυτά με την Γιουβέντους, που είναι πολύ σημαντικά για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν θα είναι πάντως τόσο απλό και εύκολο το να εφαρμοστεί σχήμα με τρία στόπερ κόντρα στην Γιουβέντους. Αυτό που υπάρχει ως μία εκδοχή είναι να επιστρατευθεί ξανά ο Ντινγκά ως τρίτος κεντρικός αμυντικός, προερχόμενος από τον άξονα όποτε γίνονται οι επιθέσεις των Ιταλών. Ο Κονγκολέζος έδειξε στον αγώνα με την Μάλμε πως εξακολουθεί να μπορεί να δώσει μεγάλες και σημαντικές βοήθειες και ως αμυντικό χαφ αλλά και ως κεντρικός αμυντικός. Και αυτό είναι ένα... τρικ που έχει στο μυαλό του ο Ισπανός για την συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα