Καέν - Μαρσέιγ 1-2

Καέν - Μαρσέιγ 1-2

bet365

Η Μαρσέιγ σπατάλησε μία ντουζίνα ευκαιρίες και τελικά χρειάστηκε ένα γκολ του Ζινιάκ στις καθυστερήσεις, για να επιβληθεί 2-1 της Καέν.

Η Μαρσέιγ ήταν αήττητη στα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς με την Καέν, ενώ οι γηπεδούχοι δεν είχαν καταφέρει να σκοράρουν ακόμα στο σπίτι τους. Τελικά, όμως, χρειάστηκε ένα γκολ του Ζινιάκ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, για να φύγουν οι Μασσαλοί με νίκη 2-1 από το «Μισέλ Ντ’ Ορνανό» και να φτάσουν στην 7η σερί τους νίκη!

Στο πρώτο 45λεπτο μόνο μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες του Μπιέλσα να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες. Ο Τοβάν ήταν μέσα σε σχεδόν όλες τις φάσεις, όμως το ξεκίνημα της σεζόν έχει πρόβλημα στα τελειώματα, κάτι που φάνηκε και σε αυτό το ματς. Ο Γάλλος εξτρέμ πλησίασε στο γκολ στο 6’, στο 11’ και στο 15’, όμως σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να νικήσει τον εξαιρετικό Βερκούτρ.

Οι γηπεδούχοι απειλούσαν μόνο με μακρινά σουτ, με τον Ντουαμέλ να φτάνει κοντά στο 1-0 στο 16’ με εκπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα και την καλύτερη ευκαιρία της Καέν να έρχεται από τα πόδια του… Τζα Τζετζέ, ο οποίος γύρισε χωρίς να βλέπει στον Μανταντά και παραλίγο να πετύχει ένα από τα πιο αστεία γκολ της σεζόν στο 33’. Για καλή του τύχη, τον έσωσε ο συμπαίκτης του…

Η εικόνα αρχικά δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους Τοβάν (47’) και Ζινιάκ (50’) να φτάνουν κοντά στο γκολ. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν, ενώ οι Μασσαλοί παρέμεναν η πιο επικίνδυνη ομάδα. Μετά το 70’ το παιχνίδι ζωντάνεψε και πάλι με την είσοδο του Αλεσαντρινί. Από το κόρνερ του τελευταίου στο 74’ ήρθε και το πρώτο γκολ της Μαρσέιγ με την κεφαλιά του Ρομάο στο πρώτο δοκάρι, ενώ μετά το 0-1 οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό.

Αφού έφτασαν στο γκολ στο 77’ με κεφαλιά του Ντα Σίλβα μετά από φάουλ του Φερέ, το οποίο όμως δεν μέτρησε ποτέ για οφσάιντ, τα κατάφεραν και πάλι με τον ίδιο τρόπο στο 84’. Οι παίκτες του Μπιέλσα δεν έβαλαν μυαλό και μετά από φάουλ του Καλβέ ο Μουσάβου-Κινγκ με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1! Νωρίτερα, ο Ζινιάκ είχε χάσει σημαντική ευκαιρία να τελειώσει το ματς (81’), όμως με δικό του γκολ μετά από ψύχραιμη ασίστ του Ιμπουλά στο 90+3’ η Μαρσέιγ έφτασε στη μεγάλη νίκη με 1-2!

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Παρασκευή (03/10)

Ρεμ-Μπορντό 1-0
(32' Φομπέρ αυτ.)

Σάββατο (04/10)

Καέν-Μαρσέιγ 1-2
(84' Μουσάβου-Κινγκ - 74' Ρομάο, 90+3' Ζινιάκ)

Μπαστιά-Λοριάν (21:00)
Εβιάν-Μετς
Νις-Μονπελιέ
Ρεν-Λανς

Κυριακή (05/10)

Σεντ Ετιέν-Τουλούζ (15:00)
Γκινγκάμπ-Ναντ (18:00)
Λιόν-Λιλ
Παρί-Μονακό (22:00)

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα