Γκαρσία: «Εχει αδυναμίες η Γιούβε»

Γκαρσία: «Εχει αδυναμίες η Γιούβε»

bet365

Ο Ρούντι Γκαρσία έχρισε την Γιουβέντους φαβορί για το scudetto αλλά δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής.

Οι Τζαλορόσι πάνε στο Τορίνο με τέλεια ψυχολογία μετά και το 1-1 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Γκαρσία να δηλώνει πόσο απολαμβάνει το πρόγραμμα της ομάδας σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν.

«Είναι σίγουρα ένα σημαντικό παιχνίδι αυτό απέναντι στη Γιούβε. Το ωραίο είναι ότι παίξαμε εναντίον των πρωταθλητών της Ρωσίας, στη συνέχεια εναντίον εκείνων της Αγγλίας, αύριο εναντίον αυτών της Ιταλίας και μετά θα αγωνιστούμε κατά εκείνων της Γερμανίας. Θα θέλαμε κάθε εβδομάδα να ήταν έτσι» είπε ο Γκαρσία, για να προσθέσει: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Η Ρόμα παίζει πάντα για να κερδίζει, αλλά αυτό το γνωρίζουμε ήδη. Απέναντι στη Γιουβέντους θα έχουμε την ίδια απόδοση στο γήπεδο που είχαμε στο ματς με τη Σίτι. Πηγαίνουμε στο Τορίνο με εμπιστοσύνη και φιλοδοξία, αλλά το πρωτάθλημα δεν θα αποφασιστεί αύριο. Η νίκη ίσως να είναι ένα ψυχολογικό προβάδισμα αλλά τίποτα παραπάνω».

Ο προπονητής της Ρόμα ρωτήθηκε στη συνέχεια για το αν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στη Γιουβέντους του Αλέγκρι και αυτή του Κόντε, για να απαντήσει ότι ««το σύστημα είναι το ίδιο, αλλά υπάρχουν διαφορές που δεν θα σας τις πω. Εχουν αδυναμίες που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Φέτος όταν δεν έχουν την μπάλα παίζουν πιο ψηλά και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ενδιαφέροντα κενά. Δεν θα σας πω τίποτε άλλο».

Οσο για το ποια ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ο Γκαρσία έδειξε τους Μπιανκονέρι.

«Ασφαλώς και παραμένουν αυτοί το φαβορί για το scudetto αφού προέρχονται από τρία σερί πρωταθλήματα και δεν αποδυναμώθηκαν. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξεκινάμε ηττημένοι, ούτε αύριο ούτε για το πρωτάθλημα, γιατί δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που είναι ανίκητη. Εμείς έχουμε ένα σημαντικό ρόστερ, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές και να τα δώσουμε όλα για όλα μέχρι το τέλος».

 

SERIE A Τελευταία Νέα